Οι Mai Goto, Mami Ozaki και Ryota Takeuchi θα είναι οι πρωταγωνιστές του anime Super Sonico 1


Στις 14 Οκτωβρίου (στα γενέθλια της Super Sonico, το επίσημο site του Super Sonico the Animation ανακοίνωσε το προσωπικό, το κύριο cast ηθοποιών και τον εκτελεστή του theme song της σειράς.

Η Super Sonico (Μασκότ των εκδηλώσεων “Nitro Super Sonic” της Nitroplus) θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα εμφανιστεί και στο opening. Το cast αποτελείται από τους  Mai Goto, Mami Ozaki και Ryota Takeuchi οι οποίοι θα παριστάνουν τους Misuzu Fuji, Fūri Watanuki, Kitamura αντίστοιχα.

Ο Kenichi Kawamura θα σκηνοθετεί το anime στο studio WHITE FOX. Σεναριογράφος είναι ο Yousuke Kuroda και ο Masafumi Tamura σχεδιάζει τους χαρακτήρες.

Η ιστορία παρουσιάζει τη Super Sonico να είναι ήδη μοντέλο, χαρακτήρας σε παιχνίδι, μουσικός καθώς και μαθήτρια σε κολέγιο. Επίσης τραγουδάει και παίζει κιθάρα για μια κοριτσίστικη μπάντα τριών μελών με όνομα “Daiichi Uchū Sokudo” (Μεγαλύτερη ταχύτητα στο διάστημα).

Ο χαρακτήρας αυτός έχει ήδη εμπνεύσει δικιά του σειρά παιχνιδιών καθώς και φιγούρες. Κάνει επίσης την εμφάνισή της στο παιχνίδι της Namco Bandai Games, Super Heroine Chronicle για το PS3 και PS Vita καθώς και στο Saints Row: The Third της THQ.

Πηγή: Anime News Network


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Οι Mai Goto, Mami Ozaki και Ryota Takeuchi θα είναι οι πρωταγωνιστές του anime Super Sonico