Παρουσίαση του Space Dandy


spacee29886dandy-episode-1-pic-3

Με το πολύχρωμο animation και τις διαστημικές περιπέτειες η σειρά ενθουσιάζει το κοινό της. Το Space Dandy είναι ένα action, comedy, sci fi anime που δεν πρέπει προσπεραστεί.

ΠΛΟΚΗ

Στη σειρά βλέπουμε τις περιπέτειες του Dandy, ενός ταξιδευτή του διαστήματος που ψάχνει για νέα είδη εξωγήινων έτσι ώστε να κερδίσει μεγάλες αμοιβές. Στο ταξίδι του τον συνοδεύουν οι δύο φίλοι του, ένα παλιό ρομπότ με το όνομα QT και ένας εξωγήινος που μοιάζει με γάτα με το όνομα Meow.  Για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζουμε, εξωγήινοι από την αυτοκρατορία του Gogol προσπαθούν να πιάσουν τον Dandy χωρίς επιτυχία.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

images

Dandy: Ένας ταξιδευτής του διαστήματος πού ψάχνει νέα είδη εξωγήινων για να κερδίσει χρήματα. Τον Dandy φαίνεται να τον ενδιαφέρουν δύο πράγματα πάνω από όλα, οι γυναίκες και τα μαλλιά του.

images (1)

QT: Ο QT είναι ένα παλιό ρομπότ που βοηθάει τον Dandy στον εντοπισμό των εξωγήινων.

Space_Dandy_003

Meow: Ο Meow είναι ένας εξωγήινος που μοιάζει με γάτα. Το πραγματικό του όνομα δεν είναι Meow αλλά επειδή ο Dandy δεν μπορούσε να το προφέρει, αποφάσισε να τον ονομάσει Meow λόγω της εμφάνισης του.

Space_Dandy_004

Dr. Gel: Ένας εξωγήινος της αυτοκρατορίας Gogol που μοιάζει πολύ με γορίλα. Για λόγους που δεν γνωρίζουμε, κυνηγάει τον Dandy σε όλο το διάστημα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Σχέδιο: Το animation της σειράς με εξέπληξε θετικά, καλοσχεδιασμένοι χαρακτήρες, πολύ χρώμα και ωραίο σχέδιο στις σκηνές μάχης…. μία φοβερή δουλεία από το στούντιο Bones!

Μουσική: Το opening της σειράς είναι αρκετά μέτριο, ωστόσο μπορείτε να το ακούσετε <<εδώ>>.Τουλάχιστον έχει πολύ ωραία μουσική επένδυση την ώρα της δράσης κάτι που ταιριάζει απόλυτα με το animation της σειράς.

Μεταφορά: Πρόκειται για πρωτότυπη δουλειά του Studio Bones, με τους Shinichiro Watanabe και Shingo Natsume, σκηνοθέτες του θρυλικού Cowboy Bebop, να βρίσκονται πίσω από τη σκηνοθεσία της σειράς.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Το Space Dandy είναι μία πολύ διασκεδαστική εμπειρία με διαστημικές περιπέτειες, γέλιο και απίστευτους χαρακτήρες. Αν και το πρώτο επεισόδιο δεν έχει πολύ δράση, σου δίνει μία πολύ καλή ιδέα τι να περιμένεις από τη σειρά. Έχει ένα καταπληκτικό animation, που δεν νομίζω να απογοητεύσει και τους πιο απαιτητικούς.
Για μένα ήταν η έκπληξη της σεζόν, η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα πολλά από αυτήν τη σειρά μέχρι που την είδα και έγινα αμέσως fan του Dandy και των περιπετειών του.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *