Διαφήμιση για το Sōryo to Majiwaru Shikiyoku no Yoru ni… προβάλλει το θεματικό τραγούδι


Ο επίσημος λογαριασμός στο Twitter για την τηλεοπτική anime μεταφορά του manga ενηλίκων της Reon Maomi, Sōryo to Majiwaru Shikiyoku no Yoru ni… (On a Lustful Night Mingling with a Priest…) ξεκίνησε να προβάλλει μια τηλεοπτική διαφήμιση για τη σειρά. Το βίντεο αποκαλύπτει και προβάλλει το θεματικό τραγούδι με τίτλο “meaning of life” από τον ISAO.

 

 

Η επίσημη ιστοσελίδα αποκάλυψε επίσης το προσωπικό της σειράς. Ο Hideki Araki (Innocent: Shōjo Memoria, Paradise of Innocence) σκηνοθετεί τη σειρά στο στούντιο Seven. Ο Makoto Takada γράφει και επιβλέπει το σενάριο, και o Mizuki Aoba (Minna Atsumare! Falcom Gakuen) σχεδιάζει τους χαρακτήρες.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Tokyo MX στις 2 Απριλίου. Το anime θα προβληθεί επίσης στο “Anime Zone” της ιστοσελίδας του Comic Festa και θα έχει συνολικά 12 επεισόδια.

soryoΤο cast περιλαμβάνει (Επισήμανση: Οι προφορές των ονομάτων δεν είναι επίσημες):

Maika Hara ως Mio Fukaya
Yō Suzuki ως Takahide Kujō
Nerine Akiyama ως Shiori Kujō
Pāma Kurukuru ως Kiyotaka Kujō
Ren’ya Kojita ως Yukitaka Kujō

Η ιστορία ξεκινά όταν μια γυναίκα επανασυνδέεται με την πρώτη της αγάπη σε μια συνάντηση παλιών συμμαθητών. Ανακαλύπτει πως ο Kujō ανέλαβε τον οικογενειακό του ναό ως ιερέας. Η γυναίκα πίστευε πως οι ιερείς δεν μπορούσαν να εμπλέκονται σε ερωτικές σχέσεις, αλλά το πάθος γεννιέται ανάμεσά τους. Αναρωτιέται αν αυτό που συμβαίνει μεταξύ τους είναι σωστό.

Το Junai Kakumei G! της W Comics ZR ξεκίνησε να εκδίδει ηλεκτρονικά το manga του/της Maomi από το 2014. Ο εκδοτικός Seiunsha λάνσαρε το 2015 το έντυπο manga της W Comics, και κυκλοφόρησε τον πρώτο συλλεκτικό τόμο τον Ιούνιο. Ο 10ος ηλεκτρονικός τόμος κυκλοφόρησε από την W Comics ZR τον Σεπτέμβριο.

 

Πηγή: Anime News Network

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *