Έξι ολοκαίνουργια διαφημιστικά για το Pokémon: The Origin!


Η Pokémon Company της Ιαπωνίας μας έδωσε σήμερα όχι ένα αλλά έξι καινούργια τηλεοπτικά σποτ για το τηλεοπτικό special Pocket Monsters: The Origin, που μπορεί να μην αποκαλύπτουν πολλά, αλλά μας δίνουν μια γεύση από το animation και τους χαρακτήρες! Έχουμε πρώτα ένα γενικό διαφημιστικό των 30 δευτερολέπτων και έπειτα διαφημιστικά με τους Red, Green, Καθηγητή Ōkido (Oak), Takeshi (Brock) και Sakaki (Giovanni). Πέρα από το πολύ καθαρό και λεπτομερές animation, που παρατηρούμε σε κάθε σποτ, μαθαίνουμε πως το τηλεοπτικό special φτιάχτηκε για όσους έπαιξαν τις Pokémon Red και GreenBlue, στον υπόλοιπο κόσμο).

sakaki

Το επίσημο site του special μας πληροφορεί ότι το ρόλο του Sakaki (Giovanni για μας στη Δύση), του αρχηγού της Ομάδας Πύραυλος, θα ερμηνεύσει ο Rikiya Koyama, τον οποίο πιθανόν να αναγνωρίσετε όσοι έχετε δει Utawarerumono ή Fate/Zero, στα οποία έδωσε τη φωνή του στους Hakuoro και Kiritsugu αντίστοιχα.

Όσον αφορά στην πλοκή αυτού του τηλεοπτικού special, ο Red έρχεται αντιμέτωπος με ένα παράξενο Pokémon, μάλλον το Mewtwo, ενώ πολεμά τον αρχηγό της Ομάδας Πύραυλος. Η ιστορία και οι χαρακτήρες φυσικά βασίζονται στα παιχνίδια Pokémon Red και Green, ενώ στο special θα δούμε τους Green, τη μητέρα του Red, τον αρχηγό σταδίου Takeshi (Brock) και την ομάδα Πύραυλος σε ένα σκηνικό τοποθετημένο στο Kanto, την πρώτη περιοχή των παιχνιδιών!

Το special θα προβληθεί στην ιαπωνική τηλεόραση στις 7 το πρωί, στις 2 Οκτωβρίου.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *