Ο Samuel L. Jackson παραδέχεται ότι απολαμβάνει τα Anime — και τα Hentai


Ο ηθοποιός Samuel L. Jackson δεν είναι ξένος στην anime -και γύρω- κοινότητα. Έδωσε τη φωνή του και συμμετείχε στην παραγωγή του Afro Samurai των Gonzo και Spike TV, πρωταγωνίστησε στην live-action εκδοχή του Kite, και έχει έναν επιπλέον ρόλο στο κινηματογραφικό κόσμο της Marvel ως Nick Fury. Έχει υπάρξει Jedi και έχει σώσει ένα αεροπλάνο από δηλητηριώδη φίδια.

Σε ένα βίντεο του Wired, ο Jackson αποφάσισε να κάνει αυτό που οι περισσότεροι αποφεύγουν με κάθε τρόπο: αναζήτησε τον εαυτό του στο Google. Χρησιμοποιώντας τις αναζητήσεις των χρηστών του Google που περιείχαν το όνομά του, απάντησε σε ερωτήσεις. Οι περισσότερες σχετίζονταν με τις κινηματογραφικές του συμμετοχές, όπως τα Black Snake Moan και Star Wars, παρόλα αυτά μια από τις τελευταίες ερωτήσεις αφορούσε τα anime.

Εκείνος απαντά στην ερώτηση “Does Samuel L. Jackson like anime? (Αρέσουν στον Samuel L. Jackson τα anime;)” με ένα “Ναι, και τα hentai, επίσης,” και μετά γελάει. Δείτε το βίντεο παρακάτω και απολαύστε το μοναδικό χιούμορ του.

 

 

πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *