Παρουσίαση του Sakura Trick!


Sakura_Trick_-_ep01_030

Sakura Trick

Δεν θα μπορούσε να περάσει η χειμερινή σεζόν χωρίς ένα ελαφρύ yuri και για αυτό είναι εδώ το Sakura trick, ένα αθώο slice of life, comedy anime.

ΠΛΟΚΗ

Haruka και η Yuu είναι κολλητές από το γυμνάσιο, κάθονται η μία πίσω από την άλλη στο θρανίο, μοιράζονται τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους και γενικά κάνουν ό,τι και οποιαδήποτε άλλα έφηβα κορίτσια.. σχεδόν. Στην πρώτη τους μέρα σαν μαθήτριες λυκείου θα έρθουν αντιμέτωπες με μια όχι τόσο ευχάριστη έκπληξη. Δεν θα κάθονται πια η μια πίσω από την άλλη. Αυτό θα δημιουργήσει τρομερή ανασφάλεια στην Haruka για την φιλία τους και έτσι τα δύο κορίτσια θέλοντας να κάνουν κάτι μοναδικό για να σφραγίσουν τη φιλία τους καταλήγουν να μοιράζονται ένα φιλί.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

300px-Sakura_Trick_-_01_02.55

Haruka Takayama/Haruka Tomatsu: Η συμπαθητική καστανομάλλα Haruka είναι εκείνη που είναι πιο ανώριμη από τα δύο κορίτσια. Φαίνεται να ζηλεύει πολύ οποιαδήποτε πλησιάζει την Yuu φοβούμενη ότι θα χάσει την φίλη της. Εκείνη είναι μάλιστα αυτή που όπως φαίνεται τρέφει ιδιαίτερα συναισθήματα για την κολλητή της.

300px-Sakura_Trick_-_01_02.58

Yuu Sonoda/Yuka Iguchi: Η Yuu με τα κοτσιδάκια είναι εκείνη που είναι πιο συγκρατημένη στη σχέση των 2. Πάντα προσέχει την Haruka και είναι ιδιαίτερα συμπαθής σε όλους.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Σχέδιο: Studio Deen, δεν μας απογοητεύει. Το σχέδιο είναι αξιοπρεπές και δεν λείπουν τα χαριτωμένα πολύχρωμα ροζ σχεδιάκια, τα chibi και φυσικά η τεχνική που χρησιμοποιήθηκε και στο Meganebu! οι υπόλοιποι μαθητές του σχολείου να είναι απλές φιγούρες.

Μουσική: Το Opening είναι το “Won(*3*)Chu KissMe!” από τις SAKURA*TRICK, ένα συγκρότημα αποτελούμενο από τις voice actors και είναι ένα ακόμα αδιάφορο high-pitched τραγούδι. Το Ending ονομάζεται “Kiss(and)Love”. Η γενικότερη μουσική επένδυση του anime δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.

Μεταφορά: Το anime είναι μεταφορά από το ομώνυμο manga που κυκλοφορεί από το 2011 στο περιοδικό Manga Time Kirara Miracle! και είναι σε σχέδιο του/της Tachi. Έχουν προγραμματιστεί 12 επεισόδια προς το παρόν.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Δεν έχω να πω και πολλά. Δεν ξέρω πως μπορεί να συνεχιστεί η πλοκή του σεναρίου. Προφανώς άπλα θα παρακολουθήσουμε την καθημερινή ζωή τους στο σχολείο. Μια αρκετά ελαφριά και χαριτωμένη σειρά.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *