Το Rozen Maiden one-shot manga κυκλοφορεί στο περιοδικό Ribon


 

To τεύχος του Οκτωβρίου του περιοδικού Ribon του Shueisha, περιέλαβε την Τρίτη ένα καινούριο Rozen Maiden one-shot, από τους δημιουργούς manga Peach-Pit. Η ειδική έκδοση των 16 σελίδων, ακολουθεί τη Shinku και τις υπόλοιπες κούκλες πριν τις γνωρίσει ο Jun. To one-shot αποτελεί την πρώτη εμφάνιση των Peach-Pit στο περιοδικό Ribon. To Rozen Maiden spinoff manga, Rozen Maiden dolls talk, του Haru Karuki είχε δημοσιευτεί στο ίδιο περιοδικό.

Το πρώτο Rozen Maiden manga κυκλοφόρησε στο μηνιαίο περιοδικό της Gentosha, Comic Birz τo 2002, πριν κυκλοφορήσει στο εβδομαδιαίο περιοδικό του Shueisha Young Jump, το 2008. Ο ένατος τόμος, κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία τον Ιούλιο.

Το συγκεκριμένο manga ενέπνευσε δυο σεζόν anime με 12 επεισόδια η κάθε μια, με τους τίτλους Rozen Maiden και Rozen Maiden-Traumend, το prequel των 2 επεισοδίων Rozen Maiden: Ouverture το 2006, κι ένα μικρότερο έξτρα επεισόδιο, το Rozen Maiden: Detective Kun-Kun. H τρίτη σεζόν του anime, Rozen Maiden Zuruckspulen, έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο!

Το τεύχος του Οκτωβρίου περιλάμβανε επίσης το νέο manga Primo Prima! του Utano Yuzuki. To τεύχος του Νοεμβρίου, θα περιλαμβάνει ένα one-shot του manga Chibi Maruko-chan της Momoko Sakura.

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *