Οι Rikka και Dekomori πρωταγωνιστούν στα διαφημιστικά της ταινίας Chūnibyō demo Koi ga Shitai!


Το Σάββατο άρχισαν να προβάλλονται στην ιαπωνική τηλεόραση τα 2 διαφημιστικά για την ταινία Takanashi Rikka • Kai ~Gekijo-ban Chūnibyō demo Koi ga Shitai!~. Στο πρώτο, η Rikka (με την φωνή της Maaya Uchida), λέει: “Η Ιαπωνία έκλαψε. H Mori έκλαψε επίσης. Η Chimera το ίδιο. Η Dekomori γέλασε. Η Kumin κοιμήθηκε.”, ενώ στο δεύτερο, η Dekomori λέει χαρακτηριστικά ότι “Ολόκληρο το σύμπαν περίμενε…Αυτό το πρόσωπο έχει επιτέλους ξαναγεννηθεί στην οθόνη! Rikka Takanashi, reborn! Πάντα ήθελα να το πω αυτό.” Η ταινία έκανε πρεμιέρα στην Ιαπωνία το Σάββατο.


 

Το φιλμ είναι μία σύνθεση των επεισοδίων της πρώτης σεζόν στην τηλεόραση, μέσα από τα μάτια της Rikka, ενώ έχουν προστεθεί και καινούρια στοιχεία για να το κάνουν πιο ενδιαφέρον. Οι συντελεστές και οι ηθοποιοί παραμένουν ίδιοι με αυτούς της τηλεόρασης.

Η Rikka θα τραγουδήσει το τραγούδι που ανοίγει την ταινία, ενώ μαζί με την Shinka Nibutani (Chinatsu Akasaki), την Kumin Tsuyuri (Azumi Asakura), και την Sanae Dekomori (Sumire Uesaka) θα ερμηνεύσουν το τραγούδι των τίτλων “Secret Survivor” ως Black Raison d’être.

H τηλεοπτική σειρά είχε ξεκινήσει στην Ιαπωνία τον προηγούμενο Οκτώβριο. Η Sentai Filmworks απέκτησε τα δικαιώματα για ψηφιακή διανομή και στο ”The Anime Network” μπορείτε να την παρακολουθήσετε online.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *