Παρουσίαση του Pupipo!


Pupipoh

Pupipo!

Με τη χειμερινή σεζόν κάνει και την εμφάνισή του, ένα κυριολεκτικά μικρό και χαριτωμένο anime : το Pupipo, που αποτελεί μεταφορά από το ομώνυμο manga.

ΠΛΟΚΗ

Η ιστορία εξελίσσεται γύρω από την Wakaba Himeji, μία μαθήτρια της πέμπτης δημοτικού η οποία έχει την ικανότητα να βλέπει τα φαντάσματα που συχνά την ακολουθούν.
Λόγω αυτού του γεγονότος, η Wakaba πέφτει θύμα χλευασμού και περιφρόνησης στο σχολείο της: τα παιδιά την αποφεύγουν και δεν έχει κανένα φίλο, καθώς τα φαντάσματα απομακρύνουν με τον τρόπο τους όποιον είναι αρκετά θαρραλέος ώστε να την πλησιάσει.
Τέλος, σε αυτήν την δύσκολη καθημερινότητα της Wakaba, θα έρθει η γνωριμία της με την νέα μαθήτρια Azume Reiko αλλά και τον Po, ένα γλυκό ροζ φαντασματάκι που βρίσκει μια μέρα κατά την επιστροφή της από το σχολείο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

229279

Wakaba Himeji/Sasaki Shiho: Η πρωταγωνίστρια της σειράς που έχει την ικανότητα να βλέπει φαντάσματα. Η μικρή φαίνεται συμφιλιωμένη με αυτό που της συμβαίνει καθώς επίσης έχει επίγνωση για το πως την βλέπουν τα άλλα παιδιά και γι αυτό προτιμά να είναι μόνη της. Είναι έντονα εσωστρεφής και εκφράζεται δύσκολα.

download

Po-chan/Mori Chisato: Το μικρό, χαριτωμένο ροζ φαντασματάκι, που θυμίζει το Gulpin από την σειρά Pokemon. Το βρήκε η Wakaba σε ένα κουτί καθώς γυρνούσε από το σχολείο και έτσι αποφάσισε να το κρατήσει. Ο Po όχι μόνο κρατάει συντροφιά στην Wakaba, αλλά την προστατεύει από τα κακά φαντάσματα που προσπαθούν να βλάψουν την ίδια και τους γύρω της.

 

 

ameyama_56546

Ameyama Ryouhei/Ito Setsuo: Ένα αγόρι από την τάξη της Wakaba που παραδέχτηκε ότι του αρέσει. Αυτό όμως δεν τον σταματάει από το να την κοροϊδεύει όπως ακριβώς κάνουν και οι υπόλοιποι συμμαθητές τους.

reiko_azuma_56248

Azuma Reiko/Gotou Mai: Η μαθήτρια από πρόγραμμα ανταλλαγής, που θα γίνει η πρώτη φίλη της Wakaba. Η Azuma, λάτρης των υπερφυσικών φαινομένων, λιγάκι περίεργη στην συμπεριφορά της, αγνοεί τις προειδοποιήσεις των συμμαθητριών της και επιλέγει να παραμείνει στο πλευρό της Wakaba.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Σχέδιο: Το σχέδιο της σειράς σε παραγωγή AIC Plus+ είναι απλό και όλοι οι χαρακτήρες, εκτός από την Wakaba, είναι σχεδιασμένοι σαν chibi: με μικρά μάτια και μυτερά δόντια και χωρίς πολλές λεπτομέρειες κάτι που όμως είναι ευχάριστο στο μάτι.

Μουσική: Σε αυτόν τον τομέα η σειρά θα μας απογοητεύσει, καθώς δεν υπάρχει opening ή ending, η μόνη μουσική στη σειρά είναι μια μελωδία που συνοδεύει τους τίτλους τέλους.

Μεταφορά: Η σειρά είναι μεταφορά από το ομώνυμο manga της Rensuke Oshikiri το οποίο αποτελούν ως τώρα 3 τόμοι.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Τα επεισόδια της σειράς είναι περίπου 4 λεπτά, γεγονός που καθιστά δύσκολο το να την παρακολουθήσει κανείς με ενδιαφέρον.
Γενικότερα, η σειρά προορίζεται για μικρά παιδάκια για αυτό και αμφιβάλλω αν θα υπάρξει καμιά τρομερή πλοκή στο σενάριο.
Ωστόσο, αν έχετε κάποιο μικρό μέλος στην οικογένεια, μη διστάσετε να το προτείνετε.

downloadΜοιάζει πολύ , έτσι δεν είναι;!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *