Έχουμε trailer της ταινίας Lupin III vs. Detective Conan


Η ιστοσελίδα του Cinema Today  ξεκίνησε να κάνει stream το trailer της ταινίας Lupin III vs. Detective Conan την Παρασκευή.

Το trailer ξεκινάει δείχνοντάς μας τον Ντετέκτιβ Conan και τον πασίγνωστο κλέφτη Lupin III να χλευάζουν ο ένας τον άλλον:

Conan: -Δεν παραδίνεσαι ποτέ, Lupin III?

Lupin: -Η μάχη μόλις ξεκίνησε, Conan Edogawa.

Το ζαφειρένιο κεράσι, θα φέρει αντιμέτωπα αυτά τα δύο πρόσωπα καθώς είναι το κλειδί όλων των μυστηρίων του κόσμου. Ο Lupin κατηγορείται για την κλοπή του και όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια, θα ξεκινήσει η μεγαλύτερη μάχη στον κόσμο!

Το trailer μας δίνει μια ματιά σε μερικούς από τους χαρακτήρες της ταινίας, μεταξύ αυτών τους: Lupin III, Conan Edogawa, Daisuke Jigen, Goemon Ishikawa, Ran Mori, Ai Haibara, Kogoro Mori, Fujiko Mine και τον επιθεωρητή Zenigata.

Για πρώτη φορά θα χαρίσουν τις φωνές τους ο ηθοποιός Seiyou Uchino ως Alan Smithee (ένας μυστηριώδης άντρας που η αληθινή του ταυτότητα είναι άγνωστη) και η ηθοποιός Natsuna ως Claudia (Η διευθύντρια του Emilio, μια διάσημη τραγουδίστρια η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας).

Στο τέλος του Trailer βλέπουμε τους δυο αντιπάλους να προσπαθούν να πουν την τελευταία λέξη:

Conan: -Δεν υπάρχει μυστήριο…
Lupin: -Δεν υπάρχει θησαυρός…
Μαζί: -Που να μην μπορώ να λύσω/κλέψω!

Όπως βλέπουμε όμως την τελευταία λέξη την έχει η Fujiko: “Δεν θα μου πεις το μυστικό του να μένεις νέα?”

Η ταινία “Lupin III vs. Detective Conan” θα προβληθεί στην Ιαπωνία τον Δεκέμβριο όπως ανακοινώθηκε τον Απρίλιο στο περιοδικό Shonen Sunday της Shogakukan. Γνωρίζουμε όμως, ότι η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *