Το νέο anime Legend of the Galactic Heroes της Production I.G ξαναζωντανεύει παλιούς χαρακτήρες


Η επίσημη ιστοσελίδα για το νέο anime της Production I.G, μεταφορά των επικών novel επιστημονικής φαντασίας του Yoshiki Tanaka με τίτλο The Legend of the Galactic Heroes, επιβεβαίωσε πως το νέο anime θα συμπεριλάβει και πάλι στο cast τους χαρακτήρες Reinhard, Kircheis, και Yang Wen-Li. Ένα event θα εισάγει ένα καινούργιο voice cast, προσωπικό, και ειδικό προωθητικό βίντεο στο Shinjuku Bunka Center του Τόκιο στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η ιστοσελίδα επίσης αποκάλυψε μια νέα “εναρκτήρια αφίσα” που δείχνει ένα νεαρό Reinhard.

 

 

Οι Ryo Horikawa, Masashi Hironaka, και Nozomu Sasaki, οι ηθοποιοί για τους Reinhard, Kircheis, και Julian στη προηγούμενη σειρά OVA του The Legend of the Galactic Heroes, θα παρευρεθούν επίσης σε αυτό το event. Ο Kei Tomiyama, ο αρχικός ηθοποιός που υποδύθηκε τον Yang Wen-Li, απεβίωσε το 1995.

Η σειρά διαστημικών novels του Tanaka ακολουθεί την επική διαμάχη μεταξύ της Galactic Empire και της Free Planets Alliance, καθώς επίσης και τις προσωπικές ιστορίες του ναύαρχου της Empire, Reinhard von Lohengramm, και της Alliance, Yang Wen-Li. Οι 10 βασικοί τόμοι των novels καθώς και τα τέσσερα side-story volumes του The Legend of the Galactic Heroes έχουν πωλήσει περισσότερα από 15 εκατομμύρια αντίτυπα και έδωσαν στον Tanaka του Βραβείο Seiun. Μαζί με το Legend of the Galactic Heroes, ο Tanaka επίσης έγραψε τις αρχικές αυθεντικές εμπνεύσεις για τα anime projects The Heroic Legend of Arslan, Ryoko’s Case File, Sohryuden – Legend of the Dragon Kings, και Tytania.

Ο αείμνηστος Noboru Ishiguro (Macross, Orguss, Megazone 23) και το στούντιο του Artland πέρασε περισσότερο από δεκαετία στο να μεταφέρει τα novels σε θεατρικές και ova μεταφορές για το franchise του anime, με περισσότερες από 100 επεισόδια, από το 1988 έως το 2000. Η Sentai Filmworks έχει την εξουσιοδότηση της σειράς.

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *