Αποκαλύπτεται anime project για το Pluto του Naoki Urasawa.


Η έκθεση της GENCO στην διεθνή κινηματογραφική αγορά MIFA του Διεθνούς Φεστιβάλ Animation Annecy (Annecy International Animation Film Festival) αποκάλυψε την Τρίτη πως το manga του Naoki Urasawa, Pluto, θα μεταφερθεί σε anime.

 

 

Σύμφωνα με το GENCO, το στούντιο M2 (Onihei) θα κάνει την παραγωγή του anime Pluto. Ο Masao Maruyama που είναι ο γενικός σκηνοθέτης στο M2 υπηρέτησε ως παραγωγός για τις anime μεταφορές των manga Monster, Master Keaton, και Yawara! του Urasawa όταν εργαζόταν για το στούντιο της Madhouse.

Το manga του Pluto είναι το seinen δράμα του Urasawa και συμπαραγωγού Takashi Nagasaki στο οποίο αναπλάθουν τον κόσμο του Astro Boy του Osamu Tezuka. Η σειρά έτρεξε στο περιοδικό Big Comic Original της Shogakukan από το 2003 ως το 2009, και οι οκτώ συλλεκτικοί του τόμοι έχουν πουλήσει περισσότερα από 8.5 εκατομμύρια αντίτυπα. Το manga έχει μεταφραστεί και τυπωθεί σε 20 χώρες συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας και των ΗΠΑ. Η Viz Media, που επίσης κυκλοφόρησε το manga στη Βόρεια Αμερική, περιγράφει την ιστορία:

Σε ένα μακρινό μέλλον όπου νοήμονα ανθρωποειδή ρομπότ περνάνε για ανθρώπους, κάποιος ή κάτι βρίσκεται εκεί έξω και προσπαθεί να καταστρέψει τα επτά μεγάλα ρομπότ του πλανήτη. Ο κορυφαίος ντετέκτιβ της Europol, Gesicht, ξεκινά να λύσει το μυστήριο των κατά συρροή φόνων – η μόνη όμως παγίδα είναι πως βρίσκεται και ο ίδιος ανάμεσα στους επτά στόχους.

Ο ηθοποιός Mirai Moriyama πρωταγωνίστησε σε μια θεατρική μεταφορά του manga το 2015. Οι Universal Pictures και Illumination Entertainment αγόρασαν τα πνευματικά δικαιώματα της ταινίας από την Tezuka Productions για μια προγραμματισμένη live-action/computer-graphics (CG) υβριδική ταινία του Pluto το 2010.

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *