Διαθέσιμη η εφαρμογή Pokémon Bank στην Ευρώπη. 2


Η Nintendo κυκλοφόρησε την πολυαναμενόμενη εφαρμογή Pokémon Bank στην Ευρώπη και σε άλλες περιοχές την Τρίτη. Η υπηρεσία αποθήκευσης cloud θα επιτρέπει στους παίκτες να αποθηκεύσουν ενα σύνολο 3.000 Pokémon σε μόλις 100 κουτιά αποθήκευσης. Η υπηρεσία θα μπορεί να αποθηκεύσει Pokémon από τις κασέτες Pokémon Black/WhitePokémon Black 2/White 2Pokémon X/Y, και μελλοντικές κασέτες Pokémon με τη βοήθεια του ίντερνετ. Τέλος, η συγκεκριμένη υπηρεσία περιέχει διάφορους παράγοντες εύρεσης Pokémon, καθώς και επιτρέπει την ανταλλαγή περισσοτέρων από 1 Pokémon τη φορά.

Η εφαρμογή έκανε την εμφάνιση της στις 25 Δεκεμβρίου στην Ιαπωνία, αλλά αφαιρέθηκε από το eShop επειδή η μεγάλη ζήτηση της εφαρμογής άρχισε να κολλάει τους server της εταιρείας, με αποτέλεσμα να επηρεάζει τις 3DS και Wii U συσκευές. Με τον καιρό άρχισε να είναι ξανά διαθέσιμη στην Ιαπωνία, και σε ορισμένες χώρες της Ασίας τον προηγούμενο μήνα.

Η τιμή της Pokémon Bank εφαρμογής θα ανέρχεται στα 4,99$ (περίπου 3,70 ευρώ) “για να εγγυηθεί η ομαλή χρήση της υπηρεσίας παγκοσμίως.”

Πηγή:Anime News Network


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Διαθέσιμη η εφαρμογή Pokémon Bank στην Ευρώπη.

  • Γρηγορης

    κάρτες για το 3ds που μπορώ να βρω η σε κατή πιο δωρεάν σα πούμε η ένας τρόπος χορις τράπεζες

  • Νικος Δ.

    αδερφε δεν καταλαβα τι ειπες;; θελεις να σου χαρισει καποιος original κασετα για να μπορεις να κανεις χρηση του Bank & Transfer??

    Περα απο αυτο εχει κανεις το X; θελω να ανταλαξω ολες τις αποκληστικες Mega Stones του Y με αυτες του X.