Το νέο promo video για την δεύτερη σεζόν της σειράς ‘Monogatari’!


Η επίσημη ιστοσελίδα της σειράς ‘Monogatari‘ ξεκίνησε την μετάδοση ενός promo video για την δεύτερη σεζόν! Το anime βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Nisio Isin.

Στο παραπάνω βίντεο, η αφήγηση έγινε από την ηθοποιό Kana Hanazawa, που θα υποδυθεί την Nadeko Sengoku. Η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν θα γίνει στις 21 Σεπτεμβρίου.

Ο Tomoyuki Itamura σκηνοθετεί το Otorimonogatari, ενώ υπεύθυνοι για τα κείμενα είναι οι Akiyuki Shinbo και Fuyashi Tou. Ο Akio Watanabe σχεδιάζει τους χαρακτήρες με βάση την εικονογράφηση του μυθιστορήματος του VoFan. Οι Watanabe, Sugiyama και Taisuke Iwasaki είναι επίσης σκηνοθέτες των κινουμένων σχεδίων στο studio της SHAFT. Ο Saturu Kousaki γράφει την μουσική της σειράς. Οι ηθοποιοί παραμένουν ίδιοι όπως στα Bakemonogatari και Nisemonogatari.

Η δεύτερη σεζόν καλύπτει 5 τεύχη του μυθιστορήματος. Η σειρά έκανε ντεμπούτο στην Ιαπωνία τον Ιούλιο και οι ιστοσελίδες Daisuki και Cruncyroll την προβάλλουν και εκτός Ιαπωνίας. Η Aniplex of America ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι έχει λάβει τα δικαιώματα για τα Nekomonogatari (Black) και Monogatari Series Second Season.

Πηγή: Nico Tube Anime

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *