Στα πλάνα live action ταινία για το Attack on Titan! 2


Η επίσημη ιστοσελίδα του Attack on Titan, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει μία live action ταινία με βάση το manga. Η ταινία θα γυριστεί το καλοκαίρι του 2014 και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015.

aot.png

Ο Shinji Higuchi θα γράψει το storyboard της ταινίας και θα είναι υπεύθυνος για τα ειδικά εφέ. Επίσης, έχει γράψει το storyboard για το anime Evangelion και ήταν βοηθός σκηνοθέτη στο Royal Space Force – The Wings of Honnieamise.

Ο Yuusuke Watanabe (Dragon Ball Z: Battle of Gods, live-action Gantz, Gantz 2: Perfect Answer, 20th Century Boys, Gatchaman) θα γράψει τα κείμενα της ταινίας. Ο κριτικός ταινιών Tomohiro Machiyama που είναι φίλος με τον Isayama, θα συνεργαστεί μαζί του για την ολοκλήρωση των κειμένων.

Μετά το αυθεντικό manga, έχουν κυκλοφορήσει 4 spin-off manga  και 25 anime επεισόδια. Ο Isayama κυκλοφόρησε την σειρά στο περιοδικό Bessatsu Shonen to 2009 και το manga έχει πουλήσει 25.000.000 αντίγραφα.

Οι ιστοσελίδες Funimation και Cruncyroll ξεκίνησαν να προβάλουν την anime έκδοση του manga, μετά από την προβολή του στην Ιαπωνία.

Πηγή: Anime News Network


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Στα πλάνα live action ταινία για το Attack on Titan!