Νέα ταινία για το “Dragon Ball Z” την Άνοιξη του 2015! 1


Το περιοδικό Shueisha ανακοίνωσε το Σάββατο στο τεύχος Σεπτεμβρίου, ότι το Dragon Ball Z θα προσθέσει ακόμα μια ταινία στη συλλογή του. Η νέα αυτή ταινία θα βγει την περίοδο των διακοπών Golden Week String, την επόμενη άνοιξη. Ο δημιουργός του manga του Dragon Ball Z, Akira Toriyama, θα είναι υπεύθυνος για την δημιουργία του σεναρίου και σχεδιασμού των χαρακτήρων “για την ταινία που περιμένει διακαώς όλο το σύμπαν!!”.photo-copy-6c

Ο Toriyama επιβεβαίωσε στο περιοδικό, ότι η νέα αυτή ταινία, όπως και η περσινή Dragon Ball Z: Battle of Gods, θα διηγείται μια καινούργια ιστορία. Παρόλα αυτά, όχι μόνο δουλεύει σκληρά για την δημιουργία των χαρακτήρων, αλλά επίσης “προσπαθεί να κάνει ακόμα και τους μικρότερους διαλόγους τέλειους”. Επίσης, υποσχέθηκε περισσότερες σκηνές δράσης. Αν και η ιστορία της ταινίας είναι ακόμα κρυφή, δήλωσε ότι θα είναι ξεκαρδιστική.

Για να δώσει έμφαση στην προσπάθεια που καταβάλει για την ταινία, ο Toriyama είπε, ότι ακόμα και ο πρώτος εκδότης του manga, του έδωσε τα συγχαρητήρια του για την δουλειά που έχει κάνει, γεγονός πάρα πολύ σπάνιοΟ Toriyama είναι σίγουρος ότι οι θαυμαστές θα απολαύσουν την ταινία. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζει νέα σχέδια για τους ήρωες και ζήτησε από τους θαυμαστές να περιμένουν πως και πως την ταινία του.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ σίγουρα θα την δω!

 

Πηγή:Anime News Network


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Νέα ταινία για το “Dragon Ball Z” την Άνοιξη του 2015!

  • Nick D.

    Αυτό το “ξεκαρδιστική” με φοβίζει…
    δεν θέλω το χιούμορ της προηγούμενης ταινίας!