Ανέβηκε νέο διαφημιστικό βίντεο για το Attack on Titan παιχνίδι του 3DS 1


Η Spike Chunsoft ανέβασε ένα καινούργιο 50 δευτερολέπτων διαφημιστικό βίντεο για το  Shingeki no Kyojin ~Jinrui Saigo no Tsubasa (Attack on Titan: Last Wings of Humanity) παιχνίδι δράσης του Nintendo 3DS, την Παρασκευή. Το τελευταίο μισό του βίντεο περιέχει ένα spoil για μια ανάπτυξη στην αρχική ιστορία.

Στο story mode του παιχνιδιού, ο παίκτης ελέγχει τον Eren, την Mikasa τον Armin, καθώς και άλλα μέλη των Survey Corps κατά την διάρκεια της εισβολής των Τιτάνων. Στην αρχή αυτού του mode, ο παίκτης ελέγχει μόνο τον Eren, αλλά όσο προχωράει το παιχνίδι, ο παίκτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στην Mikasa και τον Armin. Το περιοδικό Famitsu ανέφερε ότι ο Levi και άλλοι χαρακτήρες πιθανών να είναι διαθέσιμοι. Οι χαρακτήρες χρησιμοποιούν το 3D μηχανισμό ελιγμών για ταχεία δράση.

Σε κάθε αποστολή, ο υπολογιστής ελέγχει τους συμμάχους που πολεμάνε δίπλα στον παίκτη. Αν οι σύμμαχοι αιχμαλωτιστούν, ο παίκτης μπορεί να τους σώσει κόβοντας τα χέρια του Τιτάνα πριν φαγωθούν. Φυσικά, αν οι χαρακτήρες φαγωθούν από τους Τιτάνες, ο παίκτης αποτυγχάνει να ολοκληρώσει την του και χάνει το παιχνίδι. Όταν ολοκληρώνονται οι αποστολές, ο παίκτης μπορεί να αποκτήσει κομμάτια που μπορούν να αξιοποιηθούν στο άλλο mode του παιχνιδιού, World mode.

Μέχρι και 4 παίκτες μπορούν να συνεργαστούν στο World mode. Οι παίχτες μπορούν να δημιουργήσουν, να προσαρμόσουν και να εκπαιδεύσουν τους χαρακτήρες τους. Όταν δημιουργηθούν, οι χαρακτήρες μπορούν να επιλέξουν συμβατικές ή ερευνητικές αποστολές. Όσο ανεβαίνει ο χαρακτήρας επίπεδο, αυτός/ή μπορεί να φορέσει καινούργιο εξοπλισμό, καλύτερο 3D μηχανισμό ελιγμών και άλλα πολλά.

Η Spike Chunsoft θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι στην Ιαπωνία στις 5 Δεκεμβρίου σε τιμή των 6,090 yen (περίπου 61$ ή 45 ευρώ).

Πηγή: Anime News Network


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Ανέβηκε νέο διαφημιστικό βίντεο για το Attack on Titan παιχνίδι του 3DS