Ανακοινώθηκε το cast του anime “Rage of Bahamut.”


42502

Η επίσημη ιστοσελίδα του anime Shingeki no Bahamut Genesis” (Rage of Bahamut Genesis), για το οποίο η Cygames έχει βγάλει το παιχνίδι καρτών Rage of Bahamut, ανακοίνωσε το main cast της σειράς.

 

Hiroyuki Yoshino ως Favaro.

character_roll_01_01.png

 

 

Go Inoue ως Kaisar

character_roll_02_01.png

Risa Shimizu ως Amira

character_roll_03_01.png

Η σκηνοθεσία του anime θα γίνει στα Studio Mappa από τον Keiichi Satou (Tiger & Bunny, live-action Black Butler). Ο Naoyuki Onda (Berserk: The Golden Age Arc I – The Egg of the KingThe Animatrix‘s Detective Story) θα επιμεληθεί τον σχεδιασμό των χαρακτήρων και θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος animation, ενώ ο Yoshihiro Ike (Tiger & BunnyKaras) θα προσθέσει την μουσική.

Ο Keiichi Hasegawa (σενάρια στο Astro BoyThe Big OZoids) θα είναι υπεύθυνος για τα σενάρια της σειράς, ενώ ο Takashi Hashimoto θα είναι υπεύθυνος για τα εφέ του animation. Τον ρόλο του καλλιτεχνικού διευθυντή έχει ο Goki Nakamura και ο Osamu Mikasa είναι ο color key artist. Ο????? Shinya Sugu θα σκηνοθετήσει το CGI.

Το παιχνίδι franchise έχει ήδη εμπνεύσει μια σειρά διαφημιστικών από τον σκηνοθέτη  Kenji Kamiyama (Eden of the East009 Re:Cyborg) και τον συνθέτη του Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Yoko Kanno (Cowboy BebopEscaflowneMacross Plus/Frontier).

Η πρεμιέρα του anime θα είναι τον Οκτώβριο!

Πηγή:Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *