Το νέο anime “Pokémon XY Planetarium” θα κάνει την εμφάνιση του τον Ιούλιο! 1


Το ολοκαίνουργιο anime των Pokémon  “Pocket Monsters XY: Sora no Hahen (Pokémon XY: Fragments of the Heavens)”, το οποίο έχει άμεση σχέση με το εν εξελίξει animePokémon XY”, θα παίξει σε δύο πλανητάρια του Tokyo, αυτό το καλοκαίρι! Όπως και το προηγούμενο Pokémon Planetarium, έτσι και αυτό θα προβληθεί σε θόλους 360 μοιρών.

1-2-4-9-124925

Η ιστορία ακολουθεί τον Satoshi (ο Ash στα αγγλικά) και τους φίλους του την στιγμή που επισκέπτονται το Pokémon Aerospace eXploration Agency. Εκεί μένουν άφωνοι από τις ιστορίες των αστροναυτών της PAXA, σχετικά με τα θαύματα του διαστήματος και την πιθανότητα να υπάρχουν και εκεί Pokémon. Τη στιγμή όμως που πάνε να ακούσουν για τον κίνδυνο των διαστημικών μπάζων, οι σειρήνες του σταθμού ξαφνικά χτυπούν. Η Ομάδα Πύραυλος σκοπεύει να πάρει τον έλεγχο της PAXA, και έχουν εισχωρήσει στις εγκαταστάσεις της.

Εκείνη την κρίσιμη στιγμή ξαφνικά μαθαίνουν πως υπάρχει πρόβλημα στο κέντρο ελέγχου τεχνητών δορυφόρων. Τεράστια κομμάτια διαστημικών μπάζων έχουν συγκρουστεί και υπάρχει κίνδυνος για ακόμα περισσότερα συντρίμμια.

Το Konica Minolta Planetarium “Tenkū” στην πόλη του Tokyo Skytree και το Konica Minolta Planetarium στο Ikebukuro “Manten” στην Sunshine City θα προβάλουν το anime από τις 19 Ιουλίου μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου και από τις 12 Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου, αντίστοιχα. Βεβαίως, υπάρχουν και άλλα πλανητάρια στην Ιαπωνία που σκοπεύουν να προβάλουν το anime.

Πηγή:Anime News Network


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Το νέο anime “Pokémon XY Planetarium” θα κάνει την εμφάνιση του τον Ιούλιο!