Καινούργια διαφήμιση για το Special του “Sword Art Online” 1


Η ιστοσελίδα Dengeki ανέβασε μια καινούργια διαφήμιση διάρκειας 15 δευτερολέπτων, για την anime τηλεοπτική σειρά “Sword Art Online: Extra Edition”, την Πέμπτη. Στην παρακάτω διαφήμιση ακούμε το τραγούδι  Niji no Oto” (The Sound of the Rainbow) από την Eir Aoi!

Η Dengeki μας παρουσιάζει μερικά screenshots από την διαφήμιση.

Η Aniplex περιγράφει την ιστορία:

“Ο Kirito και οι άλλοι αποφασίζουν να πάνε σε μία υποθαλάσσια εξερεύνηση, μέσα στον κόσμο του ALO, για να πραγματοποιήσουν την ευχή της Yui να δει μια φάλαινα. Καθώς ετοιμάζονται, αντιμετωπίζουν κάτι απρόσμενο, η Leafa φοβάται το νερό. Έτσι η Asuna και τα άλλα κορίτσια αποφασίζουν να διδάξουν την Leafa να κολυμπάει σε μια πισίνα του πραγματικού κόσμου. Καθώς γίνεται αυτό, ο Kirito συναντάει κάποιον…..”A15743-1928371273.1385857059

Ο Light Novelist, Reki Kawahara, έλαβε μέρος στη συγγραφή αυτού του 2ωρου special, καθώς ο Tokohiko Ito επιστρέφει για να το σκηνοθετήσει στην A-1 Pictures. Η abec, η πρωτότυπη εικονογράφος του light novel, έδωσε στους χαρακτήρες μια πλήρη αλλαγή, ενώ ο σχεδιαστής χαρακτήρων, Shingo Adachi, αποφάσισε για άλλη μια φορά να χρησιμοποιήσει την τέχνη της abec για το anime. Φυσικά το cast του τηλεοπτικού anime θα είναι και αυτό κοντά μας.

Η πρεμιέρα του special στην Ιαπωνία θα γίνει στις 31 Δεκεμβρίου στις 10:00 μ.μ στα εξής site: Tokyo MX TVBS11Niconico.

Το special θα κάνει την εμφάνιση του παγκοσμίως τη πρώτη μέρα του Ιανουαρίου.

Πηγή: Anime News Network

 

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Καινούργια διαφήμιση για το Special του “Sword Art Online”