3 νέα novels μεταφέρονται στο anime του Naruto Shippūden


screen-shot-2016-12-02-at-1.51.44-pm.pngΤο δεύτερο συλλεκτικό βιβλίο των Ukyō Kodachi και Mikie Ikemoto για το manga του Boruto ανακοίνωσε την Παρασκευή την ημερομηνία της πρεμιέρας των υπολοίπων arcs για το anime Naruto Shippūden τα οποία θα περιλαμβάνουν τρία νέα επιλογικά novels για το franchise του Naruto.

Το πρώτο κομμάτι, το οποίο μεταφέρει το Naruto: Sasuke’s Story – Sunrise του Shin Towasa έκανε ήδη πρεμιέρα με το επεισόδιο 484 την Πέμπτη, και θα συνεχίζει μέχρι τον Δεκέμβριο. Το δεύτερο κομμάτι, το οποίο θα μεταφέρει το novel του Takashi Yano, Naruto: Shikamaru’s Story, θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο. Το τρίτο θα μεταφέρει το Naruto – Konoha Hiden: Shūgen Biyori του Shō Hinata, και θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο.

Το anime προηγουμένως πρόβαλλε ένα filler arc “Boyhood” που επικεντρώθηκε στο παρελθόν δύο εκ των χαρακτήρων. Το arc έτρεξε τέσσερα επεισόδια από το 480 ως το 483, από τις 20 Οκτωβρίου ως τις Νοεμβρίου. Το anime δεν προβλήθηκε στις 17 Νοεμβρίου και 24 Νοεμβρίου εξαιτίας ειδικού προγραμματισμού.

 

πηγή: Anime News Network 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *