Νέα ταινία Naruto με τίτλο “The Last” στις 6 Δεκεμβρίου 2014.


Naruto Movie "The Last", 06/12/2014Το 35ο τεύχος αυτής της χρονιάς του περιοδικού Weekly Shonen Jump της εκδοτικής Shueisha θα ανακοινώσει τη Δευτέρα τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας της επόμενης ταινίας Naruto. Η ταινία The Last -Naruto Movie- θα προβληθεί στις οθόνες στις 6 Δεκεμβρίου. Θα είναι η πρώτη ταινία Naruto σε δύο χρόνια και αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου project, του “Naruto Shin Jidai Kaimaku Project” (Naruto’s New Era Opening Project), το οποίο σηματοδοτεί την επέτειο των δεκαπέντε ετών από την έναρξη του manga.

Στο δημιουργό του manga, Masashi Kishimoto, ανήκουν η αρχική ιστορία, ο σχεδιασμός των χαρακτήρων και είναι ο επικεφαλής επόπτης της ιστορίας της ταινίας. Συγκεκριμένα, ζωγραφίζει νέα σχέδια για τον κύριο χαρακτήρα της ταινίας. Το περιοδικό επισημαίνει, σχετικά με μια σειρά σχεδίων που ονομάζεται “Ramen Ichiraku”, το εξής: “Το σώμα του Naruto είναι πολύ τονισμένο, τα μαλλιά του είναι κοντοκουρεμένα, και η έκφρασή του είναι αυτή ενός ενήλικα.”

Μια 15 δευτερολέπτων εκδοχή του teaser της ταινίας θα προβληθεί κατά τη μετάδοση του τηλεοπτικού anime “Naruto Shippūden” στις 31 Ιουλίου. Αργότερα, η ολοκληρωμένη εκδοχή, θα ξεκινήσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους την πρώτη μέρα του Αυγούστου. Συν τοις άλλοις, μια έκθεση σχετική με το Naruto θα ανοίξει τον επόμενο χρόνο στην Ιαπωνία.

Κάθε χρόνο από το 2004 ως το 2012 κυκλοφορούσε μια νέα ταινία Naruto. Η ένατη ταινία, Road to Ninja: Naruto the Movie, η οποία προβλήθηκε στην Ιαπωνία τον Ιούλιο του 2012, ήταν αυτή που απέφερε συνολικά τα μεγαλύτερα κέρδη από όλες του franchise.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *