Τίτλοι τέλους για το manga του Naruto! 4


naruto-naruto-and-naruto-shippuden-20628549-985-615

Όλοι οι αναγνώστες του manga Naruto αντιλαμβανόμασταν ότι η σειρά πλησιάζει στο τέλος της όμως δεν είχαμε καμία επιβεβαίωση περί αυτού. Στο τελευταίο επεισόδιο του Ιαπωνικού τηλεοπτικού show Sukiyaki Jan Bang, οι τηλεθεατές βρέθηκαν προ εκπλήξεως λόγω ενός μηνύματος από τον δημιουργό του NarutoMasashi Kishimotoτο οποίο έγραφε ότι η σειρά φτάνει πλέον στην τελική της φάση.  Για την ακρίβεια δήλωσε :

“ Η μάχη του Naruto και των φίλων του πλέον είναι στην τελική της φάση. Για το Juubi, τον Uchiha Madara και αργότερα τον Uchiha Sasuke θα συνεχίσω την ένταση και την δράση χωρίς να την περιορίσω με οποίον τρόπο μπορώ. Παρακαλώ ακολουθήστε την ιστορία του αγοριού ονόματι Naruto για λίγο ακόμα, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. ”

Το πόσο θα κρατήσει αυτή η τελική φάση δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι ότι την τελευταία φορά που ο Masashi Kishimoto έκανε δηλώσεις για την πορεία του manga τα λογία του δεν άργησαν να αποτυπωθούν στις σελίδες της εβδομαδιαίας σειράς. Χαρακτηριστικά τον Ιούλιο του 2012 είχε πει ότι η πραγματική ταυτότητα του Tobi θα αποκαλύπτονταν σύντομα. Πραγματικά έτσι και έγινε, ένα με δυο μήνες αργότερα μαθαίνουμε μέσα από το κεφάλαιο 599 του manga ότι o άνθρωπος που κρυβόταν πίσω από την μάσκα του Tobi ήταν o Uchiha Obito.

Τον ίδιο μηνά ο ίδιος είχε αναφέρει ότι η σειρά θα κρατήσει περισσότερο από ότι είχε σχεδιάσει άλλα με το φινάλε να πλησιάζει. Πλέον μπαίνουμε στον Δεκέμβριο του 2013 και η σειρά κεφάλαιο με το κεφάλαιο πλησιάζει όλο και περισσότερο στο φινάλε της και αυτό είναι φανερό. Ακόμα το 2014 θα έχουμε και την παρουσίαση της 7ης κατά σειρά ταινίας Naruto που οι fans της σειρά περιμένουν με ανυπομονησία.

Το τέλος του Naruto πλησιάζει. Ένα είναι σίγουρο πάντως , ότι είναι μια σειρά η οποία αγαπήθηκε από πολλούς και έχει προσφέρει πολλές ωραίες στιγμές και κάνεις δεν μπορεί να αρνηθεί ότι έχει αφήσει το σημάδι της στην ιστορία των Shōnen manga.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 thoughts on “Τίτλοι τέλους για το manga του Naruto!

 • Nick D.

  Ολα καποτε πρεπει να τελειωσουν, καλος ή κακος!
  το θεμα ειναι μην ξεκινησουν spin-off και μαλακιες και γαμησουν το συμπαν..

 • Ο Απόγονος των Uchiha

  Και εγώ πιστεύω ότι το τέλος του πολέμου θα είναι το καλύτερο σημείο για να τελειώσει η σειρά.
  Πιστεύω ότι η μάχες που γίνονται στο Naruto(manga) αυτή την στιγμή, θα φαίνονται στην σειρά anime επικές.

  Θέλουμε ο Naruto να γίνει Hokage και ο Sasuke να γίνει ο “δεύτερος Madara”(που θα είναι πιο δυνατός από τον πρώτο).