Δείτε το βίντεο για το Magi: A Whole New World!


Magi

Η Namco Bandai Games άρχισε την προβολή ενός διαφημιστικού βίντεο για το επερχόμενο παιχνίδι της, Magi: Aratanaru Sekai (Magi: A Whole New World) στο Nintendo 3DS την Δευτέρα.

Το βίντεο παρουσιάζει λίγα κομμάτια της ιστορίας, συμπεριλαμβανομένου του περάσματος IF, στο οποίο οι παίκτες βιώνουν πιθανά σενάρια μέσα στον κόσμο των Magi. Επίσης, προβάλει και το σύστημα μάχης και ενημερώνει τους ακροατές πως το σύστημα μάχης εξελίχθηκε σε μία υψηλή ποιότητα.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 13 του Φλεβάρη. Οι πρώτες παραγγελίες θα έχουν ένα πακέτο εικονογράφησης «έκπληξη», τον κωδικό για το χορευτικό φόρεμα της Morgiana, άλλον έναν κωδικό για ένα ειδικό σετ φωνής και έναν ακόμη κωδικό για το πρωτότυπο manga σχεδιασμένο από τον Miho Isshiki.

Το πρώτο 3DS παιχνίδι Magi, Magi: Hajimari no Meikyuu (Magi: The Labyrinth of Beginnings), έχει μία σημαντική ελεύθερη ανανέωση «Δημιουργίας» που προσφέρει νέους διαθέσιμους χαρακτήρες, όπως οι Kougyoku Ren (Kana Hanazawa), Hakuei Ren (Nana Mizuki), Rourou (Kishou Taniyama) και Jafar (Takahiro Sakurai). Οι παίκτες θα μπορούν να εισάγουν τα δεδομένα που έχουν σώσει από το πρώτο παιχνίδι στο δεύτερο, και όσοι το κάνουν θα έχουν πρόσθετα ρούχα για τους 7 διάσημους χαρακτήρες.

Το Magi είναι μία πασίγνωστη anime σειρά βασισμένη στην Αραβική Μυθολογία με τα γνωστά ονόματα των Άλαντιν, Σιντμπάντ και άλλων γνωστών ηρώων της Αραβικής Μυθολογίας. Αποσκοπεί στην ιστορία του μικρού Magi, του Άλαντιν, του οποίου ο ρόλος του είναι να βρει τον εκλεκτό βασιλέα της μαγευτικής Αραβίας που θα κυβερνήσει όλες τις πόλεις εν ειρήνη και αρμονία εναντία στις δυνάμεις των κακών Magi. Για να το καταφέρει αυτό, ταξιδεύει με τους φίλους του, μαζί του και η γλυκιά Morgiana, στην αναζήτηση του εκλεκτού βασιλιά.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *