Το anime του MAGES, ‘B-Project’, κάνει πρεμιέρα 2 Ιουλίου


b-project-kvΗ επίσημη ιστοσελίδα του B-Project: Kodō Ambitious — το τηλεοπτικό anime του project με φανταστικούς άντρες χαρακτήρες του MAGES που περιλαμβάνει τα σχέδια χαρακτήρων της δημιουργού του Devils and Realist, Utako Yukihiro — αποκάλυψε την Παρασκευή ότι η πρεμιέρα θα γίνει στις 2 Ιουλίου.

Τα Tokyo MX, ABC Asahi Broadcasting, CBC, Gunma TV, Tochigi TV, και BS11 θα μεταδίδουν το anime.

Η ιστορία του anime ακολουθεί την Tsubasa (με τη φωνή της Hisako Kanemoto), τη νέα υπάλληλο στο τμήμα A&R της μεγάλης εταιρίας ηχογραφήσεων Gandala Music. Η Tsubasa προσλαμβάνεται απευθείας ώστε να επιβλέπει το μουσικό σχήμα “B-PROJECT,” το οποίο αποτελείται από τρία συγκροτήματα: Kitakore, THRIVE, και MooNs. Αυτή είναι η πρώτη δουλειά της Tsubasa, και εμπλέκεται σε διάφορα περιστατικά και ατυχήματα καθώς αντιμετωπίζει τους νεαρούς άντρες με τις τόσο διαφορετικές προσωπικότητες.

Η πρωτότυπη δουλειά οφείλεται στην Utako Yukihiro. Ο T.M. Revolution (θεματικά τραγούδια των Soul Eater, Mobile Suit Gundam Seed) θα είναι εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, και ο συνθέτης/συγγραφέας Chiyomaru Shikura (Robotics;Notes) θα είναι υπεύθυνος για την αρχική δουλειά. Ο Eiji Suganuma (Karneval, Sasameki Koto) θα σκηνοθετήσει τη σειρά στο A-1 Pictures, και η Deko Akao (Noragami, Snow White with the Red Hair) και το MAGES. θα επιβλέπει το σενάριο. Η Toshie Kawamura (Karneval, The World God Only Knows: Goddesses Arc) θα μεταφέρει τα σχέδια των χαρακτήρων στην οθόνη ενώ επίσης θα διευθύνει τη σκηνοθεσία του animation. O Masato Nakayama (My Little Monster, You and Me.) θα συνθέσει τη μουσική, και η Team B-PRO θα είναι παραγωγός της σειράς.

 

πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *