Η Maaya Sakamoto θα εκτελέσει το theme song του επερχόμενου anime “Inari, Konkon, Koi Iroha”!


inari-konkon-koi-iroha-2568857

 


Η επίσημη ιστοσελίδα για την τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο manga ρομάντζου και κωμωδίας του Morohe Yoshida, “Inari, Konkon, Koi Iroha”, αποκάλυψε την Κυριακή ότι η voice actress και τραγουδίστρια Maaya Sakamoto, θα εκτελέσει το ending theme, “Saved“. του anime. Η Yohko Suzuki, γράφει τους στίχους και συνθέτει το τραγούδι και ο Ryuji Yamamoto το επιμελείται. Το anime θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2014. 

uinari_c011_002-003Ο Toru Takahashi, σκηνοθετεί τη σειρά, σε συνεργασία με τον βοηθό σκηνοθέτη Hideki Okamoto. Ο Touko Machida είναι υπεύθυνος για τα σενάρια της σειράς και η Yuka Takashima είναι η σχεδιάστρια χαρακτήρων και υπεύθυνη για τη σκηνοθεσία του animation. Ο Takeshi Senoo ασχολείται με το soundtrack. Ένα studio που ιδρύθηκε μόλις τον Φεβρουάριο, η Production IMS, είναι η παραγωγός εταιρεία της σειράς, μετά τη συμμετοχική βοήθεια της στα anime: “Fantasista Doll“, “Haganai“, “Date A Live“, και “Oreimo 2“.

Volume-5-Cover

inorikonkonkoiirohakey Πλοκή:

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από την Inari Fushimi, ένα ντροπαλό και όχι τόσο χαρούμενο κορίτσι ηλικίας γυμνασίου, που ζει στο ναό Fushimi στην περιοχή Kyoto. Ερωτεύεται τον συμμαθητή της Tanbabashi, αλλά δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα της. Μια μέρα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης που έσωσε ένα μικρό αλεπουδάκι, η θεότητα Ukanomitamanokami της δίνει τη δυνατότητα να αλλάξει τη μορφή της.

 

Ο Yoshida ξεκίνησε τη δημοσίευση του manga του στο περιοδικό Young Ace το 2010 και τα 6 τεύχη του manga, κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *