Παρουσίαση Love Lab


  Love.Lab.full.1541412

Love Lab

Το Love Lab είναι μια κωμική school life σειρά, εμπλουτισμένη με το θέμα του έρωτα (όχι Ecchi), η οποία θα αποτελείται από 13 επεισόδια, προερχόμενα από το manga της Miyahara Ruri.

ΠΛΟΚΗ:

Η πλοκή ξεκινάει στο γυμνάσιο Fujisaki (στο οποίο αν παρατηρήσει κάποιος, θα δει ότι σχεδόν το 80% των μαθητών είναι κορίτσια, anyway), με την Kurahashi Riko, μια χαριτωμένη στην εμφάνιση κοπέλα αλλά badass στον χαρακτήρα, να ανοίγει την πόρτα του μαθητικού συμβουλίου και να αντικρίζει την περιβόητη για την τελειότητα της πρόεδρο του σχολείου Natsuo Maki να προπονείται στα φιλιά με ένα μαξιλάρι. Η Riko υπόσχεται πως δεν θα πει τίποτα για να χαλάσει την φήμη της Maki , όμως η ντροπιασμένη πρόεδρος θα την κρατήσει ως «δασκάλα» στο θέμα του έρωτα και ευτράπελα γεγονότα θα ακολουθήσουν στην συνέχεια.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ:

Riko-Kurahashi-love-lab-35059628-960-540

Riko Kurahashi (CV:Numakura Minami) : Η main ηρωίδα της σειράς, η οποία μολονότι είναι γλυκιά και χαριτωμένη εξωτερικά, είναι αγοροκόριτσο στον χαρακτήρα, καθώς είναι τολμηρή και δυνατή, πράγμα που την κάνει δημοφιλή στα κορίτσια του σχολείου και δικαιολογημένα κυκλοφορεί το παρατσούκλι “The Wild One”. Σε ορισμένα θέματα, όμως, είναι ντροπαλή , όπως για παράδειγμα σε ό,τι αφορά τις ερωτικές της εμπειρίες. Έτσι, για να καλύψει την ντροπή της , θα πει και ένα ψεματάκι.

Maki-Natsuo-love-lab-35061142-648-359

Natsuo Maki (CV:Akasaki Chinatsu): Η περίφημη πρόεδρος του σχολείου που είναι άψογη σε ό,τι κάνει, μια μαθήτρια-πρότυπο για τα κορίτσια του σχολείου. Βέβαια, δεν είναι αυτή που φαίνεται, καθώς το μυστικό της είναι ότι δεν έχει την παραμικρή εμπειρία από έρωτα, με αποτέλεσμα να σκαρφίζεται προπονητικά προγράμματα για να καλύψει την απειρία της, κρυφά από όλο το σχολείο. Ευτυχώς για αυτή, η Riko είναι «έμπειρη» στο συγκεκριμένο θέμα, και έτσι θα την αναγκάσει να την βοηθήσει στην προπόνηση της.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:

Σχέδιο:  Το σχέδιο είναι τυπικό, αλλά αρκετά καλό για να διακρίνεις την ομορφιά του κάθε χαρακτήρα. Έχει κάποια ωραία εφέ, που συνοδεύουν την σκηνή όταν πρόκειται για κάτι αστείο. Απλό, αλλά καλό.

Μουσική:  Τα opening και ending ερμηνεύουν οι seiyuu της σειράς, και δεν διαφέρουν ηχητικά, μιας και τα δύο είναι εξίσου χαρωπά και χαρούμενα. Τα OST φαίνονται ανύπαρκτα και εμφανίζονται κυρίως στις τραγελαφικές σκηνές.

Μεταφορά : Προέρχεται από το manga της Miyahara Ruri, που κυκλοφόρησε στις 2 Οκτωβρίου του 2006, και ακόμα εκδίδεται. Κάθε σεζόν έχει και από ένα τέτοιο, ένα anime, με λίγα χαζά και γλυκούλικα κοριτσάκια, να κάνουν χαζούλικες και γλυκούλικες γκάφες.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ:

Δεν θα το πρότεινα σε κανέναν που θέλει να δει λίγο από «εκείνο», λίγο από το «άλλο», γιατί απλά δεν έχει. Το anime ασχολείται καθαρά με το θέμα του έρωτα και όχι του σεξ, βγάζει αρκετό γέλιο, θα το πρότεινα σε όσους θέλουν να χαμογελάσουν με κάτι αθώο και κωμικό.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *