Ανακοίνωση πρεμιέρας της Live-Action ταινίας του Fullmetal Alchemist


Το προσωπικό της live-action ταινίας του Fullmetal Alchemist, βασισμένης στο ομώνυμο manga της Hiromu Arakawa, ανακοίνωσε στο Tokyo Comic Con την Παρασκευή ότι η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Ιαπωνία το Δεκέμβριο του 2017. Η έκθεση της Warner Bros. Japan στο Tokyo Comic Con εκθέτει επιπροσθέτως το κοστούμι του Roy Mustang (εικόνα κάτω) όπως φορέθηκε στην ίδια την ταινία από τον ηθοποιό (live-action Happy Marriage!?).

 

mustang-costume

mustang-2

 

Ο Fumihiko Sori (live-action Ping Pong) σκηνοθετεί την ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης ο Ryōsuke Yamada (μέλος του Hey! Say! JUMP και ο Nagisa του live-action Assassination Classroom) ως Edward Elric και η Tsubasa HondaFutaba του live-action του Ao Haru Ride) ως Winry Rockbell.

Η ιστορία του manga αφηγείται ολοκληρωμένη σε αυτή τη μία ταινία. Στον Ed έχουν προστεθεί λίγα χρόνια κάνοντας τον 20 χρονών, σε αντίθεση με το πρωτότυπο manga όπου είναι 15 χρονών. Ο Sori είπε στο Oricon πως έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην ιστορία που εξηγεί την “αλήθεια του να ζεις”, και συμπλήρωσε, “Ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία μου να μετατρέψω αυτή την όμορφη ιστορία σε ταινία, και δεν είναι υπερβολή να πω ότι ζω γι αυτό το λόγο”.

Η ιστοσελίδα της ταινίας ανακοίνωσε το teaser τον περασμένο μήνα.

 

πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *