Η Level-5 αποκαλύπτει το νέο Layton 7 με νέους χαρακτήρες! 1


Layton 7Η περίφημη ομάδα ανάπτυξης Level 5 ανακοίνωσε στην εκδήλωση της, Level 5 Vision 2013, ότι το 7ο παιχνίδι της σειράς Professor Layton είναι υπό ανάπτυξη. Το παιχνίδι ρόλου και γρίφου που ονομάζεται Layton 7 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για Nintendo 3DS, iOS και Android.

Η επέκταση του παιχνιδιού είναι μία αναχώρηση από τα προηγούμενα παιχνίδια Layton. Μέσα σε αυτό οι παίκτες διαλέγουν έναν από τους διαφόρους ρόλους χαρακτήρων που μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της 4Gamer. Οι παίκτες καλούνται να παίξουν τον ρόλο του χαρακτήρα τους στο γεμάτο με γρίφους παιχνίδι!

Το 6ο και πρόσφατο παιχνίδι της σειράς, Layton – Kyouju to Chou-Bunmei A no Isan (Professor Layton and the Legacy of the Super Civilization A), στάλθηκε στην Ιαπωνία τον περασμένο Φλεβάρη. Ο πρόεδρος της Level 5, Akihiro Hino, ξεκαθάρισε προηγουμένως ότι αυτό θα είναι η τελευταία και μεγαλύτερη περιπέτεια του Καθηγητή Λέιτον.

Πηγή


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Η Level-5 αποκαλύπτει το νέο Layton 7 με νέους χαρακτήρες!

  • NinteNick

    Μάλιστα ανακοίνωσαν πως η σειρά έχει κάνει 15 εκατομμύρια πωλήσεις! όχι και άσχημα! Για να δούμε τι θα λέει αυτή η νέα αρχή!