Το manga Land of Lustrous (Hōseki no Kuni) προσαρμόζεται σε anime


Το manga της Haruko Ichikawa, Land of the Lustrous (Hōseki no Kuni) θα προσαρμοστεί σε τηλεοπτική σειρά anime, όπως θα ανακοινωθεί στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού Afternoon της Kodansha.

Η ιστορία του manga παίρνει μέρος στο κοντινό μέλλον, όπου μια νέα μορφή ζωής ονόματι “hōseki” (πολύτιμοι λίθοι) γεννιούνται. Τα 28 hōseki πρέπει να πολεμήσουν ενάντια στους “tsukijin” (άνθρωποι του φεγγαριού), που θέλουν να τους επιτεθούν και να τους μετατρέψουν σε διακοσμήσεις, οπότε και κάθε hōseki έχει ένα ρόλο, είτε μαχητής είτε θεραπευτές. Παρότι ελπίζει να πολεμήσει ενάντια τους tsukijin, η Phos είναι μία hōseki στην οποία δεν έχει ανατεθεί ρόλος, μέχρι που ο μάνατζερ των hōseki της λέει να “συντάξει ένα περιοδικό φυσικής ιστορίας” .

Το manga της Ichikawa πρωτοκυκλοφόρησε στο Afternoon το 2012. Από τότε η σειρά έχει καταταχθεί 10η στη δημοσκόπηση του Kono Manga ga Sugoi!‘s για τα “Top 20 Manga για άνδρες αναγνώστες” το 2014, όπως επίσης έχει διακριθεί στα όγδοα βραβεία του Manga Taisho το 2015.

Το Studio Hibari είχε δημοσιεύσει ένα προωθητικό βίντεο το 2013 της σειράς, με την Akiyo Ohashi και την Aya Kanou στη σκηνοθεσία και σχεδιασμό χαρακτήρων αντίστοιχα.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *