Το 2ο promo βίντεο του Violet Evergarden από το Kyoto Animation


Το Kyoto Animation streaμαρε ένα promo βίντεο για την anime προσαρμογή των novels της Kana AkatsukiViolet Evergarden. 

Στο βίντεο, η χαρακτήρας Violet Evergarden συστήνεται “Θα τρέξω όσο γρήγορα μπορώ οπουδήποτε θελήσει ο πελάτης μου. Είμαι η Violet Evergarden, μια Auto Memories Doll

Στην περιγραφή του video υπάρχει η λίστα με το προσωπικό που θα εργαστεί σε αυτό, το οποίο παρουσιάζεται παρακάτω.

Director/Storyboard: Taichi Ishidate
Character Design/Animation Director: Akiko Takase
Key Animators: Taichi Ishidate, Haruka Fujita, Fumio Tada
In-Between Animation Check: Hiroko Kuroda
Color Design: Yūka Yoneda
Special Effects: Rina Miura
Background Art: Mikiko Watanabe
3D Art: Joji Unoguchi
Director of Digital Composite: Kōhei Funamoto
3D Computer Graphics: Rin Yamamoto

Η Kyoto Animation δεν έχει επιβεβαιώσει αν το προσωπικό του διαφημιστικού θα είναι το ίδιο για την ανακοίνωση του anime project που ετοιμάζεται, καθώς στο προηγούμενο promo βίντεο υπήρχε διαφορετικό προσωπικό, στις θέσεις των key animators και 3D Computer Graphics.

violet-evergarden.png

Η ιστορία περιγράφεται ως εξής:

Auto Memories Doll

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που αυτό το όνομα προκάλεσε φασαρία. Έχοντας δημιουργηθεί αρχικά από τον Καθηγητή Orland αποκλειστικά για την πολυαγαπημένη του σύζυγο, οι Auto Memories Dolls σταδιακά εξαπλώθηκαν σε όλο τον κόσμο, ενώ κατασκευάστηκε επίσης μια μηχανή που μπορεί να επιτρέπει στους ανθρώπους να νοικιάσουν τις κούκλες.
“Θα τρέξω όσο γρήγορα μπορώ οπουδήποτε θελήσει ο πελάτης μου. Είμαι η Violet Evergarden, μια Auto Memories Doll“, είπε μια κοπέλα που μοιάζει σχεδόν σαν να έχει ξεπηδήσει από κάποιο παραμύθι, με τα ξανθά μαλλιά της και τα γαλάζια της μάτια μίλησε, με μια εξωπραγματική ομορφιά και μια γλυκιά φωνή.

Η KA Esuma Bunko εξέδωσε το πρώτο μυθιστόρημα στην Ιαπωνία τον περασμένο Δεκέμβριο. (Σημείωση: τα kanji που χρησιμοποιήθηκαν για να τον πρώτο τόμο χρησιμοποιούνται συνήθως όταν ένα μυθιστόρημα έχει συνολικά δύο τόμους). Το μυθιστόρημα κέρδισε τη μεγαλύτερη διάκριση στο 5ο Kyoto Animation Award στην κατηγορία του το 2014. Η νίκη που σημειώθηκε σηματοδότησε τη μεγαλύτερη διάκριση του διαγωνισμού σχετικά με τις τρεις αυτές κατηγορίες (μυθιστόρημα, σενάριο και manga) για πρώτη φορά: Η Kyoto Animation έκανε streaming επίσης ένα video για το μυθιστόρημα Comiket 89 τον Ιανουάριο.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *