Η ταινία Kuroko no Basuke Last Game αποκαλύπτει visual, πλοκή και συντελεστές


Η επίσημη ιστοσελίδα για την anime ταινία Gekijōban Kuroko no Basuke Last Game (Kuroko’s Basketball The Movie: Last Game), την μεταφορά του sequel manga του Tadatoshi Fujimaki, Kuroko no Basuke Extra Game, άνοιξε το Σάββατο αποκαλύπτοντας το πρώτο visual της ταινίας. Το visual περιλαμβάνει τα πέντε μέλη της Γενιάς των Θαυμάτων (Generation of Miracles/Kiseki no Sedai) και, επιπλέον, τον Kuroko και τον Kagami να φορούν της στολές της Vorpal Swords. Η λεζάντα που συνοδεύει το visual γράφει, “Ο σχηματισμός της δυνατότερης ομάδας που υπήρξε ποτέ!!”.

 

kuroko-basketball-last-game

 

Ο Fuijimaki θα αποτελέσει τον γενικό επιθεωρητή της ταινίας, ενώ παράλληλα θα γράψει και το σενάριο ενός “αρχικού επεισοδίου” για την ταινία. Ο Shunsuke Tada επιστρέφει για να σκηνοθετήσει την ταινία στο Production I.G. όπως έκανε και με τις προηγούμενες τρεις season του anime. Ο Noboru Takagi επιστρέφει επίσης για να αναλάβει τη σύνθεση της σειράς, η Yoko Kikuchi για το σχεδιασμό των χαρακτήρων και ο Yoshihiro Ike για τη σύνθεση της μουσικής. Επίσης, το cast των ηθοποιών επιστρέφει απαράλλαχτο από την τηλεοπτική anime σειρά για να ερμηνεύσει τους ρόλους της ταινίας.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2017.

Σχετικά με την πλοκή, η ιστορία θα αποτελεί sequel της τηλεοπτικής σειράς και θα διαδραματίζεται αμέσως μετά την περίοδο που ο Kuroko και ο Kagami γίνονται δευτεροετείς μαθητές στο λύκειο Seirin. Μια Αμερικανική ομάδα μπάσκετ του δρόμου με το όνομα Jabberwock έρχεται στην Ιαπωνία και παίζει ένα φιλικό παιχνίδι με μια Ιαπωνική ομάδα, αλλά μετά την δραματική ήττα που γνωρίζει η τελευταία, τα μέλη της Αμερικανικής ομάδας ξεκινούν να κοροϊδεύουν το Ιαπωνικό μπάσκετ. Τα σχόλια τους εκνευρίζουν τον πατέρα της Riko, και έτσι συγκεντρώνει μια ομάδα ονόματι Vorpal Swords που αποτελείται από τα πέντε μέλη της Γενιάς των Θαυμάτων και τους Kuroko και Kagami, προκειμένου να προκαλέσει τη Jabberwock σε ένα rematch.

Στο franchise του Kuroko no Basuke θα προστεθούν ακόμη τρεις συλλεκτικές ταινίες. Η πρώτη, με τίτλο Kuroko no Basuke Winter Cup Sōshū-hen: Kage to Hikari (Winter Cup Compilation ~Shadow and Light~), θα προβληθεί στην Ιαπωνία από τις 3 μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου. Η δεύτερη ταινία θα λέγεται Winter Cup Sōshū-hen ~Namida no Saki e~ (Winter Cup Compilation ~Beyond the Tears~), και θα προβληθεί από τις 8 μέχρι τις 21 Οκτωβρίου, ενώ, τέλος, η τελευταία ταινία με τίτλο Winter Cup Sōshū-hen ~Tobira no Mukō~ (Winter Cup Compilation ~Crossing the Door~), θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Δεκεμβρίου και θα συνεχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους μέχρι τις 16 του ίδιου μήνα.

 

πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *