Νέες ταινίες για το Anime του Kuroko no Basket


kuroko02 (1)Το φετινό τεύχος του περιοδικού Jump Next της Shueisha αποκαλύπτει την Πέμπτη πως θα κυκλοφορήσουν τρεις συλλεκτικές ταινίες για το anime του Kuroko no Basuke καθώς και μια ολοκαίνουργια μεταφορά του manga του Tadatoshi Fujimaki Kuroko no Basuke Extra Game σε ταινία το 2017. Οι τρεις συλλεκτικές ταινίες θα περιλαμβάνουν σκηνές από τα επεισόδια του Winter Cup όπως εμφανίστηκαν στο τηλεοπτικό anime.

Το KuroBas Cup 2015 event του περασμένου Σεπτέμβρη έληξε με ανακοίνωση πως μια καινούργια ταινία επρόκειτο να κυκλοφορήσει.

Ο Fujimaki λάνσαρε την πρωτότυπη σειρά του manga του Kuroko no Basuke στο περιοδικό του Weekly Shonen Jump το 2008, την οποία ολοκλήρωσε το Σεπτέμβριο του 2014. Η Shueisha δημοσίευσε τον 30ο και τελευταίο συλλεκτικό τόμο του manga στην Ιαπωνία το Δεκέμβριο του 2014.

A16343-2025652150.1414792412Στην αρχή της πρωτότυπης σειράς, ο Taiga Kagami έχει μόλις εγγραφεί στο Λύκειο Seirin όταν συναντά τον Tetsuya Kuroko της σχολικής ομάδας μπάσκετ. Ο Kuroko τυχαίνει να είναι το έκτο μέλος-σκιά της θρυλικής ομάδας μπάσκετ “Generation of Miracles” (Γενιά των θαυμάτων). Μαζί, ο Kagami και ο Kuroko σκοπεύουν να φτάσουν την ομάδα στο τουρνουά Inter-high — ενάντια στους πρώην συμπαίκτες του Kuroko.

Το πρωτότυπο manga ενέπνευσε τρεις τηλεοπτικές σεζόν, μαζί με τις επερχόμενες ταινίες.
Το manga του Kuroko no Basuke Extra Game είναι ένα sequel της αυθεντικής σειράς. Ο Fujimaki δημοσίευσε το manga αυτό το Δεκέμβριο του 2014, και η Shueisha τύπωσε το “Πρώτο Μισό” τόμο του τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Το ανακοίνωσε τον Οκτώβριο πως το manga θα φτάσει στο αποκορύφωμά του, και το περιοδικό αποκάλυψε το Δεκέμβριο πως το manga θα ολοκληρωθεί αυτό το μήνα.

 

πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *