Αποκαλύπτεται το καστ του anime Konbini Kareshi (Convenience Store Boyfriends)


Ο επίσημος λογαριασμός του Konbini Kareshi (Convenience Store Boyfriends) στο Twitter, ανακοίνωσε το cast της επερχόμενης τηλεοπτικής μεταφοράς του. Όλα τα μέλη του cast που περιλαμβάνονται σ’ αυτό το άρθρο συμμετείχαν και παλιότερα στο project, και η Mariko Nagai εμφανίζεται ως Akira Mishima.

Takuma Terashima ως Haruki Mishima

Sayaka Kanda ως Miharu Mashiki

Kenichi Suzumura ως Towa Honda

Rie Kugimiya ως Mami Mihashi

Shinnosuke Tachibana ως Mikado Nakajima

Yukari Tamura ως Waka Kisaki

Yuuki Kaji ως Nasa Sanagi

Ami Koshimizu ως Nozomi Itokawa

Hiroshi Kamiya ως Natsu Asumi

Miyuki Sawashiro ως Kokono Minowa

Takahiro Sakurai ως Masamune Sakurakōji

Yui Horie ως Aki Asukai

Επιπλέον, οι Kōtarō Nishiyama και Shunsuke Takeuchi θα παίξουν τους μαγαζάτορες Keiichi Miki και Makoto Sakamoto.

Η υπόθεση έχει ως εξής:

Είναι άνοιξη, και η εποχή όπου οι καινούριοι μαθητές εγκλιματίζονται στην σχολική τους ζωή. Οι πρωτοετείς Haruki Mishima και Tōre Honda περιμένουν με ανυπομονησία την αρχή της νέας τους σχολικής ζωής. Την ίδια στιγμή, ο Nasa Sanagi, μοναδικό μέλος της ομάδας μαγειρικής έρευνας, συνεχίζει τις εξωσχολικές του δραστηριότητες από το γυμνάσιο, προσπαθώντας ν’ ακολουθήσει τα σχέδια του συμβούλου του. Ο δευτεροετής Natsu Asumi, αν και ωρίμασε λίγο μετά το θράσος που επέδειξε την πρώτη χρονιά, επέλεξε παρόλα αυτά να μείνει μόνος αυτή τη χρονιά. Οι τριτοετείς Mikado Nakajima και Masamune Sakurakoji τον προστατεύουν με χαμόγελο. Όλοι τους θα περάσουν από το κοντινότερο σουπερμάρκετ μετά το σχολείο. Καθένας τους πηγαίνει για διαφορετικούς λόγους: για να φάνε παγωτό μετά τις εξωσχολικές δραστηριότητες, για να πάρουν το τελευταίο τεύχος ενός περιοδικού για βιντεοπαιχνίδια, για ν’ αγοράσουν υλικά για μαγείρεμα, για να συναντήσουν φίλους ή για ν’ αποκτήσουν απόθεμα στα αγαπημένα τους σνακ. Το σουπερμάρκετ γίνεται το μέρος όπου μπορούν να γνωριστούν, να χαλαρώσουν και να δημιουργήσουν μικρές αναμνήσεις.

Από τώρα και στο εξής, οι λόγοι που θα τους οδηγούν τακτικά στο σουπερμάρκετ θ’ αλλάξουν σιγά σιγά.

Η ιστοσελίδα επίσης δηλώνει ότι το επερχόμενο anime θ’ ακολουθεί καθέναν από τους μαθητές καθώς ερωτεύονται, ακολουθώντας την καθημερινότητά τους, τα συναισθήματά και την προσωπική τους ιστορία μέχρι που εξομολογούνται τον έρωτά τους.

Το anime θα προβληθεί τον Ιούλιο.

Ο Hayato Date (Saiyuki, Naruto) σκηνοθετεί το anime στα Studio Pierrot. Η Satomi Ishikawa (Tokimeki Restaurant game character design, Buddy Complex key animation) σχεδιάζει τους χαρακτήρες βασισμένη στα σχέδια του εικονογράφου Makoto Senzaki. Η Sayaka Harada (STARMYU) είναι υπεύθυνος για τη σύνθεση της σειράς.

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *