Αποκαλύφθηκε επιτέλους το πρόσωπο του Kakashi!


Στην έκθεση τέχνης Naruto στο Τόκιο αποκαλύφθηκε ένα από τα πιο απόκρυφα μυστικά του manga του Masashi Kishimoto: το πρόσωπο του Kakashi κάτω από τη μάσκα. Η εν λόγω αποκάλυψη έγινε στο βιβλίο επισκεπτών “Shinden Fū no Sho book” που διανεμήθηκε δωρεάν σε όσους παρακολούθησαν την έκθεση.

kakashi-2

kakashi-1

Στο manga που περιλαμβάνεται με το βιβλίο επισκεπτών, ο Naruto, η Sakura, και ο Sasuke συζητούν για το πώς να αποκαλύψουν το πρόσωπό του Kakashi. Οι τρεις τους συναντιούνται με έναν φωτογράφο, το Sukea, που θέλει να τραβήξει μια φωτογραφία του προσώπου Kakashi για να έχει την αποκλειστικότητα της αποκάλυψης. Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια, οι τρεις ninja πηγαίνουν σπίτι τους. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι ο φωτογράφος Sukea είναι στην πραγματικότητα ο ίδιος ο Kakashi σε μεταμφίεση, και αποκαλύπτει το πρόσωπο του στο manga πριν κάνει ένα ντους. Στο τέλος της ιστορίας, ο Kakashi λέει ότι σχεδιάζει να ταλαιπωρήσει την Team 7 μερικές ακόμα φορές για το τι μπορεί να κρύβεται κάτω από τη μάσκα του.

news_xlarge_naruto02-1-

Αυτοί που αγόρασαν τα ειδικά εισιτήρια έλαβαν επίσης το Επίσημο Βιβλίο Επισκεπτών “Shinden Rai no Sho book” που διαθέτει ένα σύντομο manga για τον Kiba και άλλο επιπλέον υλικό.
Στην έκθεση θα πωλείται επίσης ένας οδηγό Michi για 1,300 ¥ (περίπου 10 ευρώ) από τις αρχές Μαΐου, που περιλαμβάνει ένα μακρύ διάλογο μεταξύ του Kishimoto και του δημιουργού του One Piece, Eiichiro Oda.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 25 Απριλίου ως τις 28 Ιουνίου στο Τόκιο και από τις 18 Ιουλίου ως τις 27 Σεπτεμβρίου στην Οσάκα. Θα περιλαμβάνει νέες εικόνες που δημιούργησε ο Kishimoto αποκλειστικά για την έκθεση, και μια γωνία όπου θα προβάλονται μοντέλα, κλιπ, και άλλες φωτογραφίες που δινουν περισσότερα στοιχεία για τη σειρά.

Λοιπόν, τι λέτε; Άξιζαν 15 χρόνια αναμονής ή είναι η αποκάλυψη μια απογοήτευση;

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *