Το manga Inuyashiki του Hiroya Oku(Gantz) γίνεται anime και ταινία live-action


Το πρόγραμμα Noitamina του Fuji TV αποκάλυψε κατά την διάρκεια ενός προγράμματος livestream την Πέμπτη ότι το manga του Hiroya Oku, με τίτλο Inuyashiki, πρόκειται να γίνει anime αλλά και ταινία live-action.

Το anime θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη του 2017, ενώ η live-action ταινία θα κάνει πρεμιέρα το 2018. Οι Keiichi Satou (Tiger & Bunny, GANTZ:O, Rage of Bahamut Genesis) και Shuhei Yabuta (3D director για τα Iron Man, Highschool of the Dead, Attack on Titan) είναι αντιστοίχως ο διευθυντής σκηνοθεσίας της σειράς και ο σκηνοθέτης στα στούντιο MAPPA.

Η Kodansha Comics κυκλοφορεί το έντυπο manga, ενώ το Crunchyroll το κυκλοφορεί ψηφιακά. Από εκεί είναι και η παρακάτω περιγραφή της υπόθεσης του manga.

O Ichiro Inuyashiki είναι πολύ άτυχος. Αν και είναι μόλις 58 ετών, επειδή δείχνει γέρος όλοι τον θεωρούν έναν αξιολύπητο γέρο και η οικογένειά του συνεχώς τον αγνοεί και τον μειώνει παρόλα τα όσα έχει κάνει για να την υποστηρίξει. Επιπλέον, ο γιατρός του, του αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο, και ελάχιστο χρόνο ζωής. Αλλά όταν φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να πάει χειρότερα, ένα εκτυφλωτικό φως στον νυχτερινό ουρανό χτυπάει τη γη εκεί που στέκεται ο Ichiro. Αργότερα, ξυπνά χωρίς γρατζουνιά αλλά σύντομα καταλαβαίνει πως υπάρχει κάτι … διαφορετικό πάνω του.

 

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *