Διαφημιστικό βίντεο για το “Inugami-san to Nekoyama-san”


Το επίσημο κανάλι στο Niconico για το επερχόμενο anime “Inugami-san to Nekoyama-san” ανέβασε ένα διαφημιστικό βίντεο για την σειρά την Τρίτη.

 

 

Inugami: Yachiyo Inugami (inu είναι ο “σκύλος” στα Γιαπωνέζικα), δεκαέξι χρονών. Το όνομα μου είναι Inugami, αλλά μ’ αρέσουν οι γάτες.
Nekoyama: Suzu Nekoyama (neko είναι η “γάτα” στα Γιαπωνέζικα), δεκαέξι χρονών. Το όνομα μου είναι Nekoyama, αλλά μ’ αρέσουν οι σκύλοι.
Και οι δύο: Σωστά, ήταν γραφτό να συναντηθούμε. Τον Απρίλιο του 2014 ο έρωτάς μας θα ξεκινήσει.
Inugami: Nekoyama-san
Nekoyama: Inugami-san
Aki: Σταματήστε τα ψέματα, δεν είναι τέτοιου είδους όμορφη ιστορία.

Το τεύχος του Μαρτίου του περιοδικού Comic Yuri Hime της Ichinjinsha ανακοίνωσε την μεταφορά σε anime του αστείου yuri manga με τέσσερα panels του Kuzushiro. To anime θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλη στα TV Saitama, tvk, KBS Kyoto και Sun TV. Το περιοδικό επίσης ανακοίνωσε και το cast και το προσωπικό για τη σειρά:

 

  • H Sumire Uesaka ως Yachiyo Inugami
  • H Nao Tōyama ως Suzu Nekoyama
  • H Yuka Ōtsubo ως Aki Hiiragi
  • H Sayaka Horino ως Mikine Nezu
  • H Aoi Fujimoto ως Yukiji Ushiwaka 
  • H Erii Yamazaki ως Hibari Torikai
  • H Shoko Nagahiro ως Sora Sarutobi
  • Και η Hitomi Harada ως Tamaki Nekoyama

 

Ο Shinpei Nagai (Hiiro no Kakera- The Tamayori Princess Saga) σκηνοθετεί το anime στο Seven. Ο Takehiro Miura (Honey and Clover) σχεδιάζει τους χαρακτήρες, ενώ η Dax Production (Fate/stay night, Durarara!) παράγει τη μουσική. Ο Masakatsu Oomuro (Hakkenden: Eight Dogs of the East) παίρνει τη θέση της διεύθυνσης ήχου και η Dream Creation (Chitose Get You!!, Sparrow’s Hotel) παράγει το anime.

 

Η πρότυπη ιστορία του manga επικεντρώνεται στην Suzu Nekoyama, ενός συνεσταλμένου, ντροπαλού tsundere (αρχικά απόμακρου και άγριου, αλλά αργότερα καλόκαρδου) κοριτσιού που αγαπάει τα σκυλιά και την Yachiyo Inugami, ενός πολύ μαζοχιστικού, κάπως χαζού, φιλικού κοριτσιού που λατρεύει τις γάτες. Μια μέρα, μετά από μια μοιραία συνάντηση, οι δυο τους βρίσκουν η μία την άλλη ελκυστική. Η Nekoyama είναι πάντα ντροπαλή απέναντι στις ενστικτώδης προσπάθειες της Inugami να πλησιάσουν. Η φίλη τους η Aki χρειάζεται πολλές φορές να προσπαθήσει να τους φέρει πίσω στην πραγματικότητα αλλά και να μην αφήσει την Inugami να γίνει έξω φρενών.

 

Ο Kuzushiro ξεκίνησε το manga το 2012 και η Ichijinsha έκδωσε το δεύτερο συνδυασμένο τόμο τον περασμένο Νοέμβριο.

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *