Οι Kouichi Yamadera και Megumi Hayashibara θα πρωταγωνιστήσουν στο anime “Insufficient Direction”


1ο ΑΡΘΡΟ ΕΙΚΟΝΑ 1

Η εταιρία παραγωγής DLE Inc. ανακοίνωσε στο site της ένα νέο πρότζεκτ με υπότιτλο «το δύσκολο μονοπάτι ενός otaku», βασισμένο στο manga της Moyoco Anno, “Insufficient Direction” (Kantoku Fuyuki Todoki). O Kouichi Yamadera και η Megumi Hayashibara θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά αυτή που θα αποτελείται από 13 τρίλεπτα flash-video που θα προβάλλονται από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο.

Το “Insufficient Direction” είναι το πρώτο manga της «βασίλισσας του κόσμου των manga», Moyoco Anno (Sugar Sugar Rune, Hataraki Man). Πρόκειται για μια κωμική αυτοβιογραφία σχετικά με το “otaku lifestyle” και τον έγγαμο βίο της με τον Hideaki Anno (Evangelion), τον «ιδρυτή των otaku».

1ο ΑΡΘΡΟ ΕΙΚΟΝΑ 2

Ο Yamadera θα παίξει τον Kantoku-kun (τον λεγόμενο «σκηνοθέτη», που συμβολίζει τον Hideaki Anno), ενώ η Hayashibara θα παίξει την Rompers (που στο manga συμβολίζει την Moyoco Anno). Οι δύο ηθοποιοί θα αναλάβουν να παίξουν κι άλλους ρόλους εκτός των πρωταγωνιστικών. Επιπλέον, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχουν δουλέψει μαζί στο παρελθόν στο Evangelion του Hideaki Anno καθώς και σε άλλα πρότζεκτ. Ο Yamadera ισχυρίστηκε ότι ο Hideaki Anno (που ήταν πρωταγωνιστής και στο “The Wind Rises” του Hayao Miyazaki) θα έπρεπε να παίξει τον εαυτό του, αλλά δέχτηκε με ευχαρίστηση το ρόλο που του ανέθεσε ο Anno. Η Hayashibara αναμένει πως η ζωή των Anno θα είναι ενδιαφέρουσα.

Ο Azuma Tani (Haiyoru!, Nyaru-Ani, Thermae Romae, Glass no Kamen Desu ga) θα σκηνοθετήσει το anime στην εταιρία παραγωγής DLE Inc. (Eagle Talon, Thermae Romae, Haiyoru! Nyaru-Ani, Glass no Kamen Desu ga), ενώ ο γνωστός flash animator Frogman (Eagle Talon, Thermae Romae) θα έχει το ρόλο του “διευθύνων σκηνοθέτη hypermedia”. Ο Hideaki Anno είναι καιρό τώρα φαν του Frogman. Οι AŌP, ένα συγκρότημα που αποτελείται από έξι κορίτσια που είναι φαν των anime «θα κάνει διασκευή ειδικών εφέ και τραγουδιών anime του παρελθόντος» για τους τίτλους τέλους.

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *