Τα light novel In Another World With My Smartphone γίνονται καλοκαιρινό anime


Η μεταφορά των light novel του Patora Fuyuhara, In Another World With My Smartphone (Isekai wa Smartphone to Tomo ni) πήρε το πράσινο φως και το anime θα κάνει πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι.
smartphone

Οι Takeyuki Yanase (Himegoto, Onsen Yōsei Hakone-chan) και Natsuko Takahashi (My Love Story!!) σκηνοθετούν και γράφουν το σενάριο του anime στο στούντιο Production Reed. Οι Toshihide Masudate (Papillon Rose), Masahiro Sekiguchi (Rainbow Days chief animation director), και Miyako Nishida (Rainbow Days) μοιράζονται τα εύσημα για τα σχέδια των χαρακτήρων αλλά και για την σκηνοθεσία animation. Οι Satoshi Shibata και Aki Watanabe (Sound of the Sky, Rainbow Days) είναι αντίστοιχα καλλιτεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος χρωμάτων, ενώ ο Takumi Itou (Pretty Rhythm Aurora Dream) είναι ο διευθυντής ήχου, και η EXIT TUNES είναι υπεύθυνη για την μουσική παραγωγή.

Σύμφωνα με την εταιρία  J-Novel Club η ιστορία έχει ως εξής:

Μετά από ένα παράξενο ατύχημα μ’ έναν κεραυνό που τον σκότωσε, ο δεκαπεντάχρονος Mochizuki Touya ξυπνάει και συναντάει προσωπικά τον Θεό. “Φοβάμαι ότι μάλλον έκανα ένα λαθάκι…” θρηνεί ο παλιόγερος. Αλλά δεν έχουν χαθεί όλα! Ο Θεός λέει πως μπορεί να μετενσαρκώσει τον Touya σ’ έναν φανταστικό κόσμο, και σαν μπόνους, τον αφήνει να πάρει και το smartphone του μαζί του! Έτσι ξεκινά η περιπέτεια του Touya σ’ έναν νέο, αναχρονιστικό, ψευδο-μεσαιωνικό κόσμο. Φίλοι! Γέλια! Δάκρυα! Ανεξήγητα φαινόμενα “Από μηχανής Θεός”. Ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο θαύματα καθώς ταξιδεύει τυχαία από το ένα μέρος στο άλλο, ακολουθώντας κάθε φορά τα προσωπικά του καπρίτσια. Η αυλαία σηκώνεται κι αποκαλύπτει μια επική ιστορία με ξίφη, μαγεία και εφαρμογές smartphone!

 

 

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *