Ο Hayao Miyazaki στο νοσοκομείο λόγω καρδιακής πάθησης 1


1083_019817.jpg

Το εβδομαδιαίο γυναικείο περιοδικό Josei Jishin ανακοίνωσε στο τεύχος της Τρίτης ότι ο Hayao Miyazaki θα επισκεφθεί το νοσοκομείο του Tokyo εξαιτίας μιας καρδιακής πάθησης.

Στο περιοδικό υπάρχει μια εικόνα με τον Miyazaki να βλέπει έναν καρδιολόγο του νοσοκομείου στις 17 Οκτωβρίου. Το περιοδικό Josei Jishin τονίζει ότι σύμφωνα με μια γυναικεία πηγή στο νοσοκομείο, ο Miyazaki δέχτηκε μια ακόμα ιατρική εξέταση στο ίδιο νοσοκομείο στα μέσα Σεπτέμβρη!

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου συνταξιοδότησης του στις 6 Σεπτεμβρίου, όταν ερωτήθηκε για το μειωμένο του βάρος, ο Miyazaki απάντησε ότι όταν παντρεύτηκε είχε πάρει κιλά, και ότι τώρα είναι στα κατάλληλα κιλά.

Το περιοδικό Josei Jishin δήλωσε στο άρθρο του ότι σύμφωνα με “κάποιον που ξέρει καλά τον Miyazaki“, ο Miyazaki “δεν το δήλωσε στην συνεδρίαση, αλλά όντως έχει καρδιακή πάθηση. Έκανε παράπονα ότι το στήθος του τον πονάει για 2 χρόνια. Άκουσα ότι κατά τη διάρκεια περπατήματος ή άλλης δραστηριότητας, ένιωθε ένα σφίξιμο στο στήθος και το έπιανε σαν να ήταν σε πόνο, και μετά έσκυβε κάτω. Σύμφωνα με την διάγνωση του γιατρού του, ο γιατρός του πιστεύει ότι πάσχει από Στηθάγχη.”

Το Sankei Sports ρώτησε το Studio Ghibli αν έχει κάτι να σχολιάσει για το συγκεκριμένο θέμα, και η εταιρεία απάντησε, “Εφόσον αυτό το θέμα είναι προσωπικό, φυσικά και δεν θα κάνουμε κανένα απολύτως σχόλιο.”

Πηγή: Anime News Network


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Ο Hayao Miyazaki στο νοσοκομείο λόγω καρδιακής πάθησης