Οι Ayumu Murase και Kaito Ishikawa πρωταγωνιστούν στο Haikyu!!


Το φετινό τεσσαρακοστό έβδομο τεύχος του περιοδικού Weekly Shonen Jump της Sueisha ανακοίνωσε τα δύο κύρια μέλη του cast του volleyball anime Haikyu!! που προορίζεται για τον Απρίλη του 2014. Ο Ayumu Murase (Rui του Gatchaman Crowds, Patrick του Majestic Prince) θα υποδύεται τον πρωταγωνιστή Shōyō Hinata ενώ ο Kaito Ishikawa (Ledo του Suisei no Gargantia, Tsugumu του Nagi no Asukara) θα παριστάνει τον εχθρό του ως Tobio Kageyama.

Η ιστορία επικεντρώνεται στον Shōyō Hinata ο οποίος ξεκίνησε να παίζει volleyball αφού είδε τους “μικρούς γίγαντες” να παίζουν όταν πήγαινε στο δημοτικό. Στην συνέχεια χάνει παταγωδώς στο τουρνουά που είχε λάβει μέρος στο γυμνάσιο από τον ανταγωνιστή του, Tobio Kageyama. Μετά από αυτά μπαίνει στην ομάδα volleyball του λυκείου, ελπίζοντας να πάρει εκδίκηση για όσα έγιναν.

Από την άλλη, ο Kageyama είναι στην ομάδα του σχολείου Kurasuno. Με την κινητικότητα του Kageyama και την ακρίβεια του Hinata οι δύο αυτοί εχθροί παίρνουν μέρος σε διάφορα τουρνουά ελπίζοντας να αγωνιστούν με το αντίπαλο σχολείο στους εθνικούς αγώνες.
H Furudate έκδωσε μια oneshot version του manga στο χειμερινό τεύχος 2011 του περιοδικού “Shonen Jump Next!”. Την επόμενη χρονιά ξεκίνησε η σειρά manga στο Weekly Shonen Jump η οποία είχε και crossover ιστορία με το Nisekoi, το οποίο έχει και TV Anime.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *