Το Gargantia έρχεται στο PC!


16391-653852122Η υπηρεσία ενοικίασης βίντεο και η δημιουργός DMM αποκάλυψαν ότι θα κυκλοφορήσουν τη γνωστή anime σειρά Gargantia on the Verdurous Planet στους οικιακούς υπολογιστές.

Η επίσημη ιστοσελίδα ήδη προβάλει ένα διαφημιστικό βίντεο για το παιχνίδι, το οποίο μπορείτε να δείτε στην πηγή της είδησης.

Το παιχνίδι περιέχει την πρωτότυπη ιστορία βασισμένη από τον κόσμο του anime και ένα παιχνίδι εξομοίωσης που θα επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν και να εξατομικεύουν τους ναύτες τους. Το παιχνίδι θα περιέχει χαρακτήρες από το πλοίο Gargantia και υπόσχεται να σας αφήσει να θαυμάσετε τα γνωστά τοπία από την πρωτότυπη anime τηλεοπτική σειρά.

Το πρωτότυπο anime επιστημονικής φαντασίας και περιπέτειας του στούντιο Production I.G αρχίζει στο μακρινό μέλλον στις μακρινές γωνίες του γαλαξία. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία Ανθρωπότητας παλεύει συνέχεια για την επιβίωση της ανθρωπότητας εναντίον μίας σιχαμερής ράτσας πλασμάτων. Κατά τη διάρκεια μίας αιματηρής μάχης, ο νεαρός λοχαγός Ledo (Kaito Ishikawa) και το ανθρωπόμορφο κινητό όπλο του, Chamber, απορροφούνται από μία χωροχρονική δίνη. Ξυπνώντας από την τεχνητή χειμέρια νάρκη ανακαλύπτει ότι έφτασε στην Γη, έναν χρόνια ξεχασμένο πλανήτη, στον οποίο έγινε η καταστροφική Αποκάλυψη, δηλαδή έχει πλημμυρίσει τελείως από τη θάλασσα με τους ανθρώπους να ζουν μέσα σε γιγαντιαία πλοία ψαρεύοντας αρχαία κειμήλια από τη θάλασσα για να επιζήσουν.

Ο Ledo φτάνει σε μία από πόλη-πλοίο ονόματι Gargantia. Δίχως επίγεια γνώση για την ιστορία ή την κουλτούρα του πλανήτη πιέζεται για να ζήσει μαζί με την Amy (Hisako Kanemoto), μία 15χρονη αγγελιαφόρος του πλοίου Gargantia. Για τον Ledo που έχει ζήσει μία ζωή πολέμου και μάχης αυτές οι γαλήνιες μέρες συνεχίζουν να εκπλήσσουν.

Με αυτό το έργο, ο σχεδιαστής manga Hanaharu Naruko (Shōjo MaterialKamichu!) δημιούργησε τα πρώτα σχέδια για τους χαρακτήρες του για ένα anime της NitroplusGen Urobuchi (Puella Magi Madoka MagicaFate/Zero), επίβλεψε και συνέγραψε τα σενάρια. Ο Taro Iwashiro (Red CliffFullmetal Alchemist: The Sacred Star of Milos, live-action SHINOBI – Heart Under Blade και The Prince of Tennis) συνέθεσε τη μουσική και ο Kazuya Murata (Fullmetal Alchemist: The Sacred Star of Milos) σκηνοθέτησε τη σειρά. Οι Murata και Urobuchi συνεργάστηκαν στην πρωτότυπη ιδέα του anime. Το Crunchyroll πρόβαλε το 13′ anime, όσο το διαφημιστικό βίντεο της Production I.G προβαλλόταν. Η συνέχεια της σειράς έχει το πράσινο φως.

Η Viz Media έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα ψηφιακής προβολής της πρώτης σειράς και σχεδιάζει να την κυκλοφορήσει στην Βόρεια Αμερική του χρόνου.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *