Επιστρέφει στις 20 του Μάη το manga “Gangsta.” της Kohske


Η επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού Monthly Comic @ Bunch της Shinchosha αποκαλύπτει την Παρασκευή ότι το manga Gangsta. της Kohske θα επιστρέψει στο τεύχος του Ιούλη, το οποίο θα τεθεί σε κυκλοφορία στις 20 του Μάη. Επιπλέον, από τις 15-28 του Μάη όλα (τα 42) κεφάλαια του manga, που έχουν δημοσιευτεί μέχρι στιγμής, θα είναι διαθέσιμα δωρεάν γι’ ανάγνωση στην ιστοσελίδα.

 

 

Το περιοδικό είχε ανακοινώσει, τον Νοέμβρη του 2015, ότι το manga θα έμπαινε σε μία περίοδο παύσης (hiatus) λόγω προβλήματος υγείας της δημιουργού.

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τους Nick και Worick, δύο άντρες που αναλαμβάνουν “δουλειές” τόσο για την μαφία, όσο και για την αστυνομία, στην πόλη Ergastulum, μία σάπια πόλη γεμάτη με μαφιόζους, κακοποιούς, πόρνες και βρώμικους μπάτσους.

Η Kohske δημοσίευσε το πρωτότυπο manga στο περιοδικό Monthly Comic @ Bunch το 2010 και η Shinchosha έθεσε σε κυκλοφορία τους εφτά συλλογικούς τόμους του manga, τον Ιούλη του 2015. Η Viz Media δημοσίευσε τον έβδομο τόμο στ’ Αγγλικά, τον Ιούλη του 2016. Επίσης κρατάει τα δικαιώματα για το spinoff manga Syuhei Kamo’s Gangsta: Cursed και προκειται να κυκλοφορήσει τον δεύτερο συλλογικό τόμο στις 16 Μαϊου.

Μία anime μεταφορά, η οποία μετράει 12 επεισόδια, έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2015. Η Funimation stream-αρε τη σειρά, καθώς παιζόταν, με Αγγλικούς υπότιτλους.

 

 

 

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *