Ο πρόεδρος της Fuji TV, Chihiro Kameyama, αποσύρεται


Μέσω της Fuji TV ανακοινώθηκε πως ο τωρινός της πρόεδρος, Chihiro Kameyama, θα αποσυρθεί από τη θέση του τον Ιούνιο. Τη θέση του θα πάρει ο Masaki Miyauchi, ο διευθυντής της BS Fuji, υπεύθυνη για τη μετάδοση του σήματος μέσω καλωδίου, δορυφόρου και ίντερνετ. Επίσης, ο εκτελεστικός διευθυντής της Fuji TV, Hisashi Hieda, ανακοίνωσε κι αυτός την παραίτηση του την επόμενη μέρα.

Η παραίτηση του οφείλεται στην καταστροφική πτώση του τηλεοπτικού κολοσσού, μιας και από την προαγωγή του στη θέση του προέδρου το 2013, πρώτη φορά η Fuji TV βρέθηκε στην 4η θέση των μεγαλύτερων τηλεοπτικών καναλιών από το 2004.

Ο Kameyama έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην άνοδο της Fuji TV, ξεχωρίζοντας την ανάμεσα στους τηλεοπτικούς κολοσσούς της Ιαπωνίας. Συντέλεσε στην παραγωγή ταινιών και σειρών live-action, όπως φυσικά και σε anime.

Αξιόλογη live-action δουλειά του αποτελούν οι σειρές και οι ταινίες Bayside Shakedown (Odoru Daisōsasen) και Bayside Shakedown 2 , όπου το 2 κρατάει τον μεγαλύτερο τζίρο για μια Ιαπωνική ταινία live-action. Στα anime, υπηρέτησε ως παραγωγός για τα Afro Samurai, Colorful, One Piece Film Z, και  Dragon Ball Z: Battle of Gods.

Πηγή: Anime News Network, Variety

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *