Πρώτο Σεμινάριο Μεταγλώττισης στη Θεσσαλονίκη στη EUROTraining! 5


 2013-04-15_23-18-30_465

Πριν μερικούς μήνες, τον Αύγουστο συγκεκριμένα, σας είχαμε προϊδεάσει για την πραγματοποίηση ενός σεμιναρίου για τη μεταγλώττιση στην πόλη της Θεσσαλονίκης, από τον Αργύρη Παυλίδη. Σήμερα, μπορούμε επιτέλους να ανακοινώσουμε τις ημερομηνίες και το μέρος, όπου θα πραγματοποιηθεί! Από τις 21 Νοεμβρίου έως και τις 21 Δεκεμβρίου και τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη στη EUROTraining (Χρήστου Πίψου 6, στην περιοχή Ξυλάδικα. Για την έλευσή σας στο χώρο, παίρνετε τη γραμμή 12 του ΟΑΣΘ, κατεβαίνετε στη στάση Κτηνιατρείο και διασχίζετε την οδό Γιαννιτσών, στρίβοντας στον πρώτο δρόμο στα αριστερά σας, στην οδό Χρήστου Πίψου.)

Το σεμινάριο θα χωριστεί σε 2 τμήματα ένα 10:00 π.μ. με 15:00 μ.μ. και ένα 17:00 μ.μ. με 22:00 μ.μ.. Όπως λέει ο φίλος και συνεργάτης μας Αργύρης Παυλίδης:

Ο σκοπός, ή καλύτερα η αναγκαιότητα ενός σεμιναρίου για την υποκριτική στην μεταγλώττιση, που ήταν και είναι μια προσοδοφόρα και άμεση εργασία, αν την ξέρεις δηλαδή την δουλειά δουλεύεις, και που κανονικά θα έπρεπε να είναι βασικό μάθημα στις δραματικές σχολές, είναι η εκπαίδευση στις τεχνικές της άμεσης υποκριτικής που είναι απαραίτητη για να επιβιώσει ένας εργαζόμενος στις σημερινές συνθήκες παραγωγής μεταγλωττισμένων σειρών στην τηλεόραση ή κινηματογραφικών ταινιών.

Όλο το σεμινάριο θα είναι σε πραγματικές συνθήκες εγγραφής. Εικόνα , ήχος, κείμενα , θα έχουμε την δυνατότητα να μελετήσουμε και να παίξουμε αγαπημένους μας ήρωες , και στο τέλος ο καθένας από μας θα έχει ένα DVD με ερμηνείες του σε ρόλους, έτσι ώστε ο κάθε σκηνοθέτης σ’ αυτή την δουλειά να βλέπει εύκολα τις δυνατότητες του. Από όλη αυτή την διαδικασία των εκατό ωρών άμεσης και ουσιαστικής επαφής με όλη την ερμηνευτική και τεχνική διεργασία στην μεταγλώττιση θα πρέπει να βγουν στέρεοι επαγγελματίες που θα μπορούν να διεκδικήσουν την παρουσία τους σ’ αυτόν τον ξεχωριστά γοητευτικό εργασιακό χώρο.

Αν, λοιπόν, όνειρό σας ήταν να ενσαρκώσετε κάποιον ήρωα σε anime ή καρτούν, δεν υπάρχει πιο άμεση ευκαιρία από το σεμινάριο που έρχεται! Ένα σεμινάριο εξειδικευμένο από τον άνθρωπο που έχουμε ακούσει να ερμηνεύει άπειρους αγαπημένους ήρωες στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο! Εμείς, φυσικά, θα είμαστε εκεί και θα σας περιμένουμε!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 thoughts on “Πρώτο Σεμινάριο Μεταγλώττισης στη Θεσσαλονίκη στη EUROTraining!