Το Durarara!! συνεχίζεται! 1


drrr_01_cs1w1_x720

Στο φετινό Dengeki Game Festival έγινε μια ανακοίνωση που σίγουρα δεν περίμεναν οι fans του Durarara!! 4 χρόνια μετά την πρώτη σειρά, το καστ και το προσωπικό μας αποκάλυψαν ότι ετοιμάζεται η συνέχεια. Η ιστορία θα λαμβάνει χώρα μισό χρόνο μετά το πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας, στη συνοικία Ikebukuro του Τόκιο. Ακόμα δεν έχουμε ημερομηνία, μάθαμε, όμως, ότι επιστρέφουν οι βασικοί συντελεστές. Σε σκηνοθεσία του Takahiro Omori, σενάριο του Noboru Takagi και σχέδια χαρακτήρων από τον Takahiro Kishida. Τη μουσική θα γράψει ο Makoto Yoshimori, ακόμα όμως δεν γνωρίζουμε αν στην παραγωγή θα συμμετάσχει και πάλι το Studio Brains Base.

Η σειρά από light novels του Ryohgo Narita εκτός της πρώτης τηλεοπτικής σειράς, ενέπνευσε μεταφορές σε manga και σε video games, με το ολοκαίνουριο Durarara!! 3way standoff -alley- V να κυκλοφορεί για PS Vita στα ράφια των ιαπωνικών καταστημάτων στις 19 Ιουνίου. Ήρωες του Durarara!! θα δούμε και στο Dengeki Bunko Fighting Climax 2D της Sega, στο οποίο θα συμμετέχουν και χαρακτήρες άλλων διάσημων anime.

Η νέα σειρά Durarara!! θα γιορτάσει τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία της σειράς σε light novel, ενώ ο δημιουργός Narita ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το 2ο arc από light novels στις 10 Απριλίου, με τίτλο Durarara!! SH.

 

Πηγή: Anime News Network


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Το Durarara!! συνεχίζεται!