Το Dragonball αναβιώνει στην Ιαπωνία! 2


661680-untitled_1

To 44o τεύχος του εβδομαδιαίου Shonen Jump για το 2013, που κυκλοφορεί την επόμενη βδομάδα στην Ιαπωνία, θα έχει το τελευταίο κεφάλαιο της νέας σειράς του ToriyamaJaco the Galactic Patrolman! Το ενδέκατο και τελευταίο κεφάλαιο της σειράς αποκαλύπτει την άμεση σχέση της σειράς με το Dragonball! O Toriyama είχε αποκαλύψει με κάποιες δηλώσεις του, ότι το Jaco the Galactic Patrolman πρόκειται για παλιό υλικό που είχε στην άκρη και αν κανείς διαβάσει ως το τέλος, θα καταλάβει γιατί. Τώρα, που φτάνει στο τέλος του, η εκδοτική εταιρεία Shueisha άρχισε να μας προϊδεάζει ανακοινώνοντας την πολυαναμενόμενη επιστροφή ενός “θρύλου“, που δεν ήταν άλλος από το Dragonball! Χαρακτηριστικά στο τεύχος διαβάζουμε την ατάκα: “Η σοκαριστική αναβίωση του Dragonball“!

Μείνετε συντονισμένοι για τη συνέχεια της είδησης, με κάποια spoilers που εξηγούν τι ακριβώς θα γίνει στο επόμενο κεφάλαιο του Jaco!

DB Revival

Update: ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS

Στο κεφάλαιο που περιμένουμε πλέον με ανυπομονησία, ανακαλύπτουμε ότι ο Jaco ήρθε στη Γη για να σταματήσει έναν Saiyan από τον Πλανήτη Vegeta. Ο Saiyan καταλήγει στο σπίτι του Son Gohan (του παππού του Goku) και τρώει ασταμάτητα (παράξενο). Είναι πολύ δυνατός, αλλά και ο Gohan είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών, άρα δεν έχει πρόβλημα να του προτείνει να μείνει μαζί του και να τον εκπαιδεύσει. Επιστρέφουμε στο παρόν και ο Omori, ο γέρος στην παραπάνω φωτογραφία, διηγείται μια επίσκεψη της Tights, της αδερφής της Bulma (μετά τον αδερφό του Vegeta, η Bulma αποκτά αδερφή). Μια επίσκεψη που δεν έγινε πολύ καιρό πριν τη βασική ιστορία. Ο Omori γνωρίζει τον πατέρα της Bulma επειδή έκανε έρευνα για το χωροχρόνο και σε μια παλιότερη επίσκεψη της οικογένειας, γνώρισε και τη μικρή Bulma. Πλέον η Bulma είχε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο (μιας και ήταν πανέξυπνη, αλλά ταυτόχρονα εδώ ο Toriyama δημιουργεί πάλι τρύπα στην ιστορία. Κι αυτό γιατί η Bulma μετά την πρώτη ευχή που έγινε με τις Dragonball στην πρώτη σειρά, επέστρεψε στο σχολείο) και έχει ξεκινήσει για ένα ταξίδι αναζήτησης κάποιων σφαιρών που πραγματοποιούν ευχές (ξέρετε μήπως για τι πράγμα λέει;).  Ο Omori λέει πως οι σφαίρες είναι φτιαγμένες από υλικό που δεν βρίσκεται στη Γη και θα ρωτήσει τον Jaco, την επόμενη φορά που θα έρθει στη Γη, μήπως ξέρει τι είναι. Εν τω μεταξύ, στο τέλος του κεφαλαίου βλέπουμε τον Son Goku να κουβαλά το ψάρι του. Μια πολύ παράξενη σύνδεση από τον Akira Toriyama, που μας αφήνει σε πλήρη άγνοια σχετικά με την αναβίωση της σειράς. Πως λέτε εσείς να γίνει; Έχει σχέση μήπως και η καινούργια ταινία;

Πηγή: Kanzenshuu


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Το Dragonball αναβιώνει στην Ιαπωνία!