Το πρώτο teaser για την ταινία Dragon Ball Z (2015)!


Το teaser για την ταινία Dragon Ball Z, η οποία θα κυκλοφορήσει το 2015 είναι πλέον στον αέρα. Τα πλάνα έκαναν την πρεμιέρα τους στο πρωινό πρόγραμμα Mezamashi TV του τηλεοπτικού σταθμού Fuji TV την Τρίτη.

Το νέο project για την anime ταινία ανακοινώθηκε στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού V Jump της εκδοτικής Shueisha. Στον δημιουργό του manga “Dragon Ball” , Akira Toriyama, ανήκουν το αρχικό concept, το σενάριο και ο σχεδιασμός των χαρακτήρων της καινούριας ταινίας “που ολόκληρο το σύμπαν αναμένει με ανυπομονησία!”. Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται κατά τη διάρκεια της Χρυσής Εβδομάδας, μιας σειράς γιορτών την επόμενη άνοιξη, και ένα πρόσφατο φυλλάδιο αποκάλυψε πως ο σκηνοθέτης animation του Dragon Ball Z, Tadayoshi Yamamuro, θα σκηνοθετήσει την ταινία.

Ο Toriyama επιβεβαίωσε στο περιοδικό ότι αυτή η νέα ταινία, όπως και η περσινή Dragon Ball Z: Battle of Gods, θα διηγηθεί μια νέα ιστορία. Σκοπεύει να γράψει αυτήν την ιστορία σαν να είναι συνέχεια της αρχικής σειράς. Αν και δεν το σχεδίαζε, “ασχολείται πολύ ακόμα και με τις πιο μικρές γραμμές στους διαλόγους” και επίσης υποσχέθηκε περισσότερες σκηνές δράσης. Η ιστορία παραμένει μυστική, αλλά ο ίδιος προϊδεάζει λέγοντας πως θα είναι “εντελώς αστεία”.

Για να δώσει έμφαση στην προσπάθεια την οποία έχει καταβάλει για την ταινία, ο Toriyama είπε ότι ακόμα και ο editor του πρώτου του manga τον επαίνεσε για τη δουλειά που έχει κάνει, παρόλο που ο συγκεκριμένος editor σπάνια το κάνει αυτό. Ο Toriyama δήλωσε με αυτοπεποίθηση πως οι fans θα μπορούν να απολαύσουν πλήρως την ταινία. Προς το παρόν ετοιμάζει νέα σχέδια για τους χαρακτήρες του και ζητά από τους fans να περιμένουν την ταινία.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *