Αποκαλύπτεται μέρος της ιστορίας και visual του νέου ‘Future Trunks Arc’ από το Dragon Ball Super


dbz_futuretrunksΟ επίσημος λογαριασμός στο Twitter για την τηλεοπτική σειρά Dragon Ball Super αποκάλυψε ένα νέο visual του anime για το “Future Trunks Arc” την Παρασκευή. Το νέο arc θα κάνει πρεμιέρα στο 47ο επεισόδιο στις 12 Ιουνίου. Το επεισόδιο έχει τίτλο “SOS From the Future! A New Black Enemy Reveals Himself!” Η πλοκή του επεισοδίου ξεκινάει όταν κάποια στιγμή στο μέλλον η Γη είναι ελεύθερη από την κυριαρχία των ανδροειδών. Ένας άντρας ονομαζόμενος “Black” εμφανίζεται ξαφνικά και ο Trunks προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Η Bulma αναλαμβάνει να κατασκευάσει μια χρονομηχανή και να ζητήσει βοήθεια από τους Goku και Vegetta από το παρελθόν, αλλά μετά από ένα χρόνο κατάφερε μόνο να εξασφαλίσει καύσιμα μόνο για μια διαδρομή στη χρονομηχανή. Τότε, εμφανίζεται ο Black ξανά πριν την Bulma και τον Trunks.

Ο δημιουργός Akira Toriyama σχεδιάζει την ιστορία και τους νέους χαρακτήρες του arc, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου του Trunks από το μέλλον. Το νέο arc ακολουθεί τον επίλογο του arc “God of Destruction Champa” Μετά το τέλος της μάχης μεταξύ των κόσμων 6 και 7, ο Goku και οι φίλοι του συναντούν τον Trunks του μέλλοντος άλλη μια φορά. Το επίσημο website του anime θέτει τα ερωτήματα, “Γιατί ο Trunks από το μέλλον επέστρεψε πάλι στο παρόν αφού νίκησε τον Cell και αφού εξασφάλισε την ειρήνη;” και “Ποιος θα είναι ο επόμενος νέος εχθρός τους;”trunks.png

Ο Toriyama είχε απαντήσει σε ένα σχόλιο ότι ο καινούριος εχθρός θα ονομάζεται “Goku Black”. Είχε πει ακόμα ότι στο arc θα έχει τόσο τους Gods of Destruction όσο και τον Supreme Kai. Το Dragon Ball Super έκανε πρεμιέρα στην Ιαπωνία τον Ιούλιο του 2015 στην Fuji TV και στα άλλα κανάλια. Η σειρά αποτελεί τη νέα τηλεοπτική σειρά Dragon Ball από την εποχή του Dragon Ball GT, που προβλήθηκε το 1996 και το 1997.

A17006-2443987448.1434344706Ο Akira Toriyama είναι ο πρωτότυπος δημιουργός, τόσο της ιστορίας όσο και του concept των χαρακτήρων. Ο Kimitoshi Chioka από την Toei Animation (Hakaba Kitarō, Kamisama Kazoku) είναι ο σκηνοθέτης της σειράς, ενώ οι Naoko Sagawa (Yomiko Advertising, Inc.) και Atsushi Kido (Toei Animation) συνεργάζονται με τον Osamu Nozaki σαν παραγωγοί. Ο Kido ήρθε στην Toei όσο η εταιρία εργαζόταν πάνω στο arc Frieza της σειράς Dragon Ball Z.

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *