Η anime Boys-Love ταινία Dōkyūsei/Classmates κάνει πρεμιέρα 20 Φεβρουαρίου


news_xlarge_doukyusei_tΗ επίσημη ιστοσελίδα για την anime ταινία του manga Dōkyūsei (Classmates) της Asumiko Nakamura αποκάλυψε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου πως η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Ιαπωνία στις 20 Φεβρουαρίου. Οι κινηματογράφοι που θα προβάλλουν την ταινία ξεκίνησαν ήδη να προπωλούν εισιτήρια από τις 24 Οκτωβρίου. Τα εισιτήρια κοστίζουν 1,300 yen (περίπου US$11) και θα περιλαμβάνουν δύο postcards όσο διαρκέσουν οι προμήθειες.

Η ιστορία ξεκινά κατά τη διάρκεια ενός μουσικού μαθήματος πριν το φεστιβάλ της χορωδίας, όταν ο μαθητής Hikaru Kusakabe προσέχει πως ο επίτιμος μαθητής με τα γυαλιά Rihito Sajo δεν τραγουδάει. Παρόλο που πιστεύει πως ο Rihito απλώς δεν συμπαθεί το τραγούδι, τον βρίσκει να εξασκείται μόνος του στην αίθουσα μετά το σχολείο. Χωρίς καν να το σκεφτεί ο Hikaru τον φωνάζει.

Οι Kenji Nojima (Sailor Moon Crystal, Psycho-Pass) και Hiroshi Kamiya (Shirokuma Café, Durarara!!) θα πρωταγωνιστήσουν στο anime ως Rihito Sajō και Hikaru Kusakabe, αντίστοιχα.

Η Shouko Nakamura (Penguindrum, Kill la Kill episode director) θα σκηνοθετήσει την μεταφορά στο Α-1 Pictures με τα σχέδια χαρακτήρων της Akemi Hayashi. Η Chieko Nakamura θα υπηρετήσει ως art director, η Ritsuko Utagawa θα επιμεληθεί το color design, και ο κιθαρίστας Kōtarō Oshio θα παρέχει το soundtrack.

Η Nakamura δημοσίευσε το αυθεντικό manga στην Ιαπωνία το 2006 σε ένα συλλεκτικό τόμο. Η σειρά ακολουθήθηκε από το parody Sora to Hara και τo sequel Sotsugyōsei (Graduates) ενώ το O.B.. Digital Manga Guild έδωσε άδεια στα Dōkyūsei και Sotsugyōsei να τυπωθούν στα αγγλικά, παρόλο που η εταιρία δεν έχει ακόμη εκδώσει το δεύτερο.

 

Πηγή: Anime News Network

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *